Inspiratie op vtwonen beurs

09 oktober 2017 - Geschreven door Anna

 

Bakken vol inspiratie. Dat is wat je overhoudt aan een dagje rondlopen op de vtwonen-beurs, de mooiste woonbeurs van Nederland. Naast alle stands met luxueuze producten wat je bankrekening waarschijnlijk niet aan kan, zie je ook veel inspiratie stands. En die inspiratie deel ik graag met je!

Groen, groener, groenst

Eén van de kamers van vtwonen was de groene botanische kamer. Vol met planten. Groener dan groen! Beetje over de top om je hele kamer zo in te richten, maar vtwonen maakt wel een statement. Groen is nog steeds hot. Twijfel niet over een plantje meer over minder, ga voor botanisch.


Woonblog inspiratie vtwonen beurs groen - Woninginrichting-Aanhuis.nl
Woonblog inspiratie vtwonen beurs groen - Woninginrichting-Aanhuis.nl
Woonblog inspiratie vtwonen beurs groen / hoentjen creatie - Woninginrichting-Aanhuis.nl

Loft wonen

Wonen in een loft! Wie wil dat nou niet? En daar is op de beurs weer flink op ingespeeld. Groots en industrieel. Veel open ruimtes met bizar mooie items. Had ik het woord groots al genoemd? Denk dat wij allen elke oude fabriekshal moeten kopen om hetzelfde effect te bereiken. Maar toch. Het-is-werkelijk-waar-fantastisch!


Woonblog inspiratie op vtwonen beurs - keuken - Woninginrichting-Aanhuis.nl

Colour up!

Wit is passé (een beetje dan). Kleur is wat je écht moet toevoegen in je interieur. Dat is ook goed te zien op de beurs. Zo zijn er verschillende kleurkamers met ferme gebaren. Koninklijk blauw én natuurlijk de kleur van het jaar 2018: Heartwood.


Woonblog inspiratie vtwonen beurs - kleur Heartwood - Woninginrichting-Aanhuis.nl
Woonblog inspiratie vtwonen beurs kleur slaapkamer - Woninginrichting-Aanhuis.nl
Woonblog inspiratie vtwonen beurs kleur warmte - Woninginrichting-Aanhuis.nl

Kunst aan de muur

Het is mooi om te zien dat kunst steeds meer terugkomt in het interieur. Misschien niet old school schilderijen, maar meer in indrukwekkende objecten. Een behang, of een wandpaneel. Vaak compleet customized door jawel, jezelf! Quotes, een van Goghje, of juist een retro printje: jij bent de baas, dus kies je eigen kunst.


Woonblog inspiratie vtwonen beurs kleur print - Woninginrichting-Aanhuis.nl

Nog meer aan muur

Wil je niet grootse kunst? Dan ga je gewoon voor veel! Je hele wand vol fotolijstjes met foto’s (duhh), alleen combineer je die foto’s met een beetje kunst. Mooie tekeningen, grappige quotes, stadskaarten of mos. En dat mos heb ik in meerdere vormen gezien. Als in een grote wereldkaart. Of in combinatie met Dock Four. Wandpanelen die je in verschillende vormen op je, het woord zegt het al, wand kan plaatsen.


Woonblog inspiratie vtwonen beurs aan de muur - Jip - Woninginrichting-Aanhuis.nl
Woonblog vtwonen beurs aan de muur - lijstjes - Woninginrichting-Aanhuis.nl
Woonblog vtwonen beurs aan de muur - dock four mos - Woninginrichting-Aanhuis.nl

Goed, ik krijg een max. aan aantal woorden en jullie spanningsboog is waarschijnlijk al tot het dieptepunt gezakt. Laatste woorden: puike beurs en immens veel inspiratie! Als het mag, dan wil ik graag volgend jaar nog een keer.