Tijd voor wat nieuws!

18 januari 2023 - Geschreven door Anna

Natuurlijke kleuren 

Bij het vernieuwen van de website kwamen we achter de kracht van kleur. De kleuren roze, geel, blauw, groen en paars, die binnen de website voor een redelijke onrust zorgen, heeft plaats gemaakt voor neutrale tinten. De website sluit nu helemaal aan bij de trend “natuurlijk” van 2023, wat een rust! Bruin is de kleur van hout of aarde. Het creëert het gevoel van warmte en gezelligheid.

Strak & overzichtelijk

Naast rust, moet een website overzichtelijk zijn. Want hoe vervelend is een website waar je niks op kan vinden. Te veel blokken, weinig buttons, geen menu, noem maar op! Niet dat onze oude website er zo erg aan toe was, maar er is natuurlijk altijd ruimte voor verbetering. Dit hebben wij met beide handen aangepakt, zijn jullie al benieuwd naar het eindresultaat? Wij durven met zekerheid te zeggen dat jij alles kunt vinden op onze website en op inspiratie en deskunidg advies kan rekenen. Maar eh… Mocht je iets toch niet kunnen vinden, laat het ons weten. Wij doen er graag alles aan om jou te laten slagen op onze website! 

Nu is het de beurt aan jou… Ontdek 25 januari onze website! Scrol eens naar beneden, druk op verschillende knoppen, leef je uit. Leer onze nieuwe website kennen en zie met eigen ogen hoe de website rust uitstraalt, overzichtelijk is en natuurlijk gebruiksvriendelijk. Veel succes én vooral veel plezier! Psst… Als je toch de website bekijkt, doe dan gelijk inspiratie op voor jouw nieuwe interieur!