De voordelen van onze pvc vloeren 2.0

15 augustus 2020 - Geschreven door Anna

Als je denkt dat je alles wel gezien hebt, komt daar ineens het fenomeen click pvc ;-) Grapje hè, het bestaat al een tijdje. En ongetwijfeld heb ik er al een stuk over geschreven. Maar dat zegt niet dat ik het niet nog een keer op de kaart wil zetten. Dus, click pvc, dat klinkt als click laminaat. Niet dat laminaat minder is, maar de voordelen om te kiezen voor pvc heeft zo zijn redenen. En dat dat nu ook is gemaakt in een click variant is ‘wunderbar’.Wat het was – pvc vloer 1.0

Een pvc vloer is over het algemeen een platte vloer. Het is een laag pvc en that’s it. Om de vloer egaal op de grond te leggen, laat je je vloer egaliseren en daarna plak je de stroken pvc op de ondervloer. Het geheel is strak, onderhoudsvrij en onwijs gemakkelijk om schoon te maken. Oh wacht, het is ook gewoon mooi. Niets zo gaaf als een vloer die lijkt op een houten vloer, maar die eigenlijk niet kapot te krijgen is. Wat wil je nog meer? Nou.. de pvc vloer 2.0.

En dit is het – pvc vloer 2.0

De click variaties van een pvc vloer kan je, zoals het woord het al zegt, in elkaar klikken. Wat ook gelijk verklapt dat de stroken anders in elkaar zitten. Ze zijn dikker. Je hebt in de stroken van zoals ik het noem de pvc vloer 2.0 meerdere lagen met meerdere functies. Zo is de onderste laag gemaakt van waterbestendig kurk. Dat maakt de vloer gelijk een stuk ‘stiller’ én die laag kan dus tegen vocht. Dat maakt de vloer ook geschikt voor badkamers en keukens. De andere lagen zijn bepalend voor het dessin. Dus wil je hout, dan kies je voor een hout dessin. Wil je toch doen alsof je wel tegels in je badkamer hebt, dan kies je voor een tegel dessin. Zo simpel is het. En daarom kies je voor de pvc vloer 2.0

Even een paar voordelen voor je op een rij. En aangezien we van de lijstjes zijn (of ben ik dat alleen?) even lekker onder elkaar:

  • Het klikt, dus het leggen gaat een stuk sneller (tip: laten doen, dan kan jij wat anders doen)
  • Het is waterbestendig; ideaal voor in de badkamer.
  • Geluiddempend. Je mag je hakken gewoon aanhouden in huis :-) of je klompen.
  • Zeer geschikt voor vloerverwarming. Zelfs voor onze elektrische matten.
  • Is het ook een voordeel dat het gewoon mooi is?

Bij Woninginrichting-Aanhuis.nl hebben we natuurlijk de pvc vloer 2.0. Van diverse merken, dus vraag ernaar in de winkel. En misschien moet je het niet pvc vloer 2.0 noemen, maar gewoon click pvc, dat snappen ze.

Groetjes!!