Dé droom wasmachinekast van Jellina

12 maart 2021 - Geschreven door Anna

Je hoeft mij niet te vertellen dat een kast vaak de ultieme droom van een vrouw (of man) is. Ligt er natuurlijk wel aan waar de kast staat en wat de functie is. Mij maak je het meest gelukkig met een enorme kledingkast en een kast waar al je spullen in kwijt kunt en dan ook nog weer kunt vinden. Of zo’n enorme kast in de berging waar je, naast je wasmachine en droger, ook je winterjassen/vazen/schoonmaakmiddelen enz. in kwijt kunt. Zo’n kast heeft Jellina Detmar in ieder geval door ons en Allure laten plaatsen. En heel eerlijk; ik wil hem ook!!


Wasmachine kast Jellina - Woninginrichting-Aanhuis.nl
Wasmachine kast Jellina - Woninginrichting-Aanhuis.nl

Opknapbeurt voor de berging

Vaak is de berging, of de hal/bijkeuken, een vergeten plek. Je wasmachine staat er, wellicht nog een extra koelkast en verder druk je er maar gewoon spul in. Want ja, je ziet het toch niet. Nadeel is, dat als je dan in de berging komt, het zo’n bende is dat je niks weer kunt vinden. Zo dacht Jellina ook. Dus het werd tijd voor rust, tijd voor eenheid en zeker tijd voor een kast op maat.  


Wasmachine kast Jellina - Woninginrichting-Aanhuis.nl
Wasmachine kast Jellina - Woninginrichting-Aanhuis.nl

Kast op maat van Allure

Jellina heeft gekozen voor een kast op maat geschikt voor de wasmachine en droger. Daarnaast heeft de kast ook veel vakken om alle schoenen, jassen en verdere spullen in kwijt te kunnen. Het is een kast met draaideuren in de kleuren PrimoFiore FC33 en Lime Earth Baked F256. Door de kast, met de aanbouwkast ertegenover, is gelijk de ruimte warm en een fijne plek om te komen. En doordat het een kast op maat is, past hij ook aan de zijkanten en de bovenkant precies in op de plek. Je hebt gelijk de rust die je zoekt in je (rommel)berging. Bij Jellina kan je het in ieder geval geen rommelberging meer noemen. Het is nu een berging die past bij de gehele inrichting. En dat is een voordeel van een kast op maat waarbij je álle keuzes hebt qua kleur en indeling.


Wasmachine kast Jellina - Woninginrichting-Aanhuis.nl
Wasmachine kast Jellina - Woninginrichting-Aanhuis.nl

Wil jij dit ook?

Is een kast op maat ook de droom voor jou? Wil jij dezelfde kast die Jellina heeft, alleen dan in de maten die in jouw ruimte passen? Maak dan een afspraak voor private shopping in één van onze winkels. Onze stylisten tekenen de kast voor je uit en geven je tips en handigheden mee. Jij kiest voor de rest alles. Van kleuren tot handgrepen en van spotjes tot schoenenrek.

Benieuwd naar de ervaring van Jellina over de kast? Lees dan hier haar blog! Geïnspireerd door haar stijl? Volg haar dan op Instagram: jellinadetmar