Dé 5 COCO Maison favorieten van Anna

24 april 2018 - Geschreven door Anna


COCO Maison is een walhalla als het gaat om woonaccessoires. Mijn online mandje is zo gevuld. De enige die daar problemen mee heeft is mijn bankrekening. Maar je kunt ook gericht het mandje vullen en een aantal tips van mij opvolgen. Ik heb namelijk een top 5 lijstje gemaakt met de leukste spullen van COCO Maison van dit moment voor deze zomer. Rete handig al zeg ik het zelf :-) 

Roze tafellamp

Een beetje kleur never hurt anyone. Zo ook deze lamp. Een roze glazen tafellamp die past in een minimalistisch design. Het roze geeft net dat beetje kleur wat je nodig hebt deze zomer. Niet zo van het roze? Hij is ook verkrijgbaar in blauw! En wil je het plaatje helemaal compleet hebben. De lamp is ook als vloerlamp te koop.


COCO Maison top 5 roze lamp - Woninginrichting-Aanhuis.nl

Boho style kussen

Met een kussen vrolijk je net je interieur iets meer op. Zeker met dit spirit kussentje. Vol kleur en franjes, wat heerlijk past deze zomer. Combineer hem met een wandkleedje of een mand voor om je bloempotten. Ibiza stijltje in je eigen Hollandsche huisje, dat maakt het fijn zomers.


COCO Maison top 5 kussen spirit - Woninginrichting-Aanhuis.nl

Op en top zomerse wanddecoratie

Heb je een rustige inrichting en kan jij wel een knaller gebruiken? Dan is deze wanddecoratie ‘cackatoo’ echt geweldig. Felle kleuren met een geometrische basis. En door de ronde vorm valt hij natuurlijk extra goed op. De 80x80 houten plaat staat te gek samen met een kussen en woonmanden in dezelfde print. Maak het niet te wild met print combinaties, ‘te’ is nooit goed (behalve tevreden, tegoedbon en tequila) ;-).


COCO Maison top 5 wanddbord - Woninginrichting-Aanhuis.nl

Klein lief vosje

Vossen zien we al een tijdje in vele interieurs. En niet alleen op kinderkamers. Mijn favoriet is dit lieve kleine vosje. Het grijze beestje met zijn geometrische vormen past in ieder interieur en maakt je kamer net iets speelser.


COCO Maison top 5 vos - Woninginrichting-Aanhuis.nl

Bling bling, licht én planten

3 super combinaties in 1. Je hebt goud en goud is onmisbaar in het interieur van nu. Je hebt de mogelijkheid om planten toe te voegen, waar je weer een botanisch tafereeltje van maakt. En je hebt licht, wat dat kleine hoekje ’s avonds laat net dat beetje sfeervoller maakt.


COCO Maison top 5 plant lamp goud - Woninginrichting-Aanhuis.nl

Met deze top 5 heb jij binnen no-time je huis een zomerse update gegeven. Kan jouw huis wel een make-over gebruiken? Wil jij een geheel plan uitgewerkt hebben van onze interieurstylist, samen met de leuke accessoires van COCO Maison? Maak dan een afspraak in onze winkel.

Veel plezier met shoppen!