Woninginrichting-Aanhuis.nl Lichtenvoorde

De woonwinkel in Lichtenvoorde

Woon jij in de Achterhoek en ben jij opzoek naar een nieuw interieur? Dan adviseren de medewerkers van Woninginrichting-Aanhuis Lichtenvoorde 'Boekelder' je graag. Onze showroom in Lichtenvoorde heet je van harte welkom om samen met een styliste je woonwensen te bespreken en samen jouw droomhuis in en om Lichtenvoorde te realiseren. 

Net als in het bekende vtwonen programma ‘Weer verliefd op je huis’ maak je samen met de styliste de beste keuze als het gaat om bijvoorbeeld vloeren, raamdecoratie, gordijnen of horren.

Wil je liever advies aan huis? We komen graag bij je thuis voor een individueel interieuradvies. Neem gerust contact op en dan plannen we samen een afspraak. Dit advies is geheel vrijblijvend. Tot snel in onze woonwinkel in Lichtenvoorde! 

Woonwinkel vloeren tapijt | Woninginrichting-Aanhuis.nl Lichtenvoorde Boekelder

Woninginrichting-Aanhuis.nl Lichtenvoorde
Openingstijden
MaandagGesloten
DinsdagGesloten
Woensdag09:30-17:30 uur
Donderdag09:30-17:30 uur
Vrijdag09:30-17:30 uur
Zaterdag09:30-16:00 uur
ZondagGesloten
*

Op woensdag t/m vrijdag zijn wij gesloten van 12.30 tot 13.30 uur. Op dinsdag en buiten de reguliere openingstijden zijn wij geopend op afspraak.


  • Uitgebreid assortiment
  • Advies door styliste
  • Één aanspreekpunt
  • CBW-erkend

Vloeren

Bij Woninginrichting-Aanhuis.nl kan je terecht voor elke vloer die je wenst. Zo hebben wij een uitgebreide collectie pvc-vloeren, verrassende designs laminaat , strakke marmoleum-vloeren (van o.a. vtwonen) en super zacht tapijt. Vele soorten vloeren, in meerdere kleuren en structuren. Bekijk onze gehele vloeren collectie hier.


Raamdecoratie

Onze collectie raamdecoratie is zeer uitgebreid. Van horizontale jaloezieën tot plissés en van vouwgordijnen tot lamellen. Uiteraard maken wij alles voor je op maat. Bij ons vind je merken als Luxaflex® en onze Aanhuis-collectie.


Gordijnen

Wil je sfeer in je kamer? Kies dan voor gordijnen. Je hebt de keuze uit overgordijnen voor bijvoorbeeld de slaapkamer, vitrages voor iets meer privacy in je woonkamer, of in-betweens voor meer aankleding in je woon- of slaapkamer. Met de vele kleuren en stoffen die wij in onze collectie hebben, is er voor iedereen een passend gordijn te vinden. En dat volledig op maat gemaakt. Combineer onze gordijnen met de roedes van Interstil. Zo hangen ze met klasse in je kamer.


Shutters

Shutters zijn op dit moment erg populair. De van hoge kwaliteit shutters van het merk Blend®, zijn luiken met verstelbare lamellen, die geplaatst zijn aan de binnenkant van de ramen of deuren. Voor de meest perfecte afwerking komen wij graag bij je thuis om de maten op te meten en de shutters later te monteren.


Trappen

De trap wordt veel gebruikt. Goed om deze aandacht te geven. Je kan het bekleden of je maakt er een echte eyechatcher van!


Horren

Tijdens het ventileren van je huis, wil je natuurlijk niet dat er allerlei insecten naar binnen komen. Horren zijn daarvoor de perfecte oplossing. Ze houden insecten buiten, maar bieden toch de mogelijkheid om frisse lucht binnen te laten. Horren zijn toe te passen op vrijwel alle deuren en ramen.


Duurzame producten

Thuis genieten is duurzaam genieten! Met materialen, producten en accessoires die zijn gemaakt van natuurlijke grondstoffen en met lage CO2-emissies zijn geproduceerd. Of met minder milieubelastende alternatieven voor je interieur. Kies voor duurzaam; de natuur is je dankbaar!


Smart Home

Wil jij graag je huis helemaal Smart inrichten? Niet alleen je raamdecoratie en gordijnen elektrisch bedienen, maar daarbij ook de verlichting daarop aansluiten? En vergeet niet je gehele Wifi netwerk te laten checken. Het kan allemaal, want jij kan hier een afspraak inplannen met onze Smarthome specialist. Alle opties neemt hij met je door, zodat jij helemaal voorop loopt als het gaat om Slimmer Wonen.