Woninginrichting-Aanhuis.nl Hoorn

De woonwinkel in Hoorn

Wil jij in de prachtige buurt van het Markermeer blijven wonen? Maar is jouw woning in Hoorn, Risdam of Kersenboogerd toe aan een grondige opfrisbeurt? Laat je dan door onze stylist adviseren. Kom voor inspiratie en vakmanschap naar onze woonwinkel Woninginrichting-Aanhuis.nl Hoorn / By Janssen Interieur.

Het interieur voor jouw woonstijl

Graag brengen we jouw persoonlijke woonstijl in kaart. Vervolgens kiezen wij samen de vloer, raamdecoratie of gordijnen die passen bij jouw wensen. Je ziet alle producten in onze showroom en kan met alle vragen terecht bij één aanspreekpunt. Wil je de ruimte in jouw huis in Hoorn maximaal benutten? Dan is een kast op maat de perfecte oplossing. 

Aanhuis winkel in Hoorn, van interieuradvies tot verbouwing

Ons team komt graag de kast monteren, jouw nieuwe pvc vloer leggen, behang plakken of de verbouwing van meerdere kamers uitvoeren. Profiteer van de ervaring van onze vakmensen en een goede planning, geen stress. Benieuwd naar alle mogelijkheden? Kom dan naar onze showroom vlak bij het kermisterrein van Hoorn. Wij zijn makkelijk bereikbaar via de A7, afrit 8 Hoorn en je parkeert gewoon voor de deur. Jouw koffie staat klaar bij Woninginrichting-Aanhuis in Hoorn. Tot snel!

woninginrichting-aanhuis_nl_hoorn_binnen
woninginrichting-aanhuis_nl_hoorn_binnen
woninginrichting-aanhuis_nl_hoorn_binnen
woninginrichting-aanhuis_nl_hoorn_binnen

Woninginrichting-Aanhuis.nl Hoorn
Openingstijden
MaandagGesloten
Dinsdag09:30-17:30 uur
Woensdag09:30-17:30 uur
Donderdag09:30-17:30 uur
VrijdagGesloten
Zaterdag09:30-17:00 uur
ZondagGesloten

  • Uitgebreid assortiment
  • Advies door styliste
  • Één aanspreekpunt
  • CBW-erkend

Vloeren

Bij Woninginrichting-Aanhuis.nl kan je terecht voor elke vloer die je wenst. Zo hebben wij een uitgebreide collectie pvc-vloeren, verrassende designs laminaat , strakke marmoleum-vloeren (van o.a. vtwonen) en super zacht tapijt. Vele soorten vloeren, in meerdere kleuren en structuren. Bekijk onze gehele vloeren collectie hier.


Raamdecoratie

Onze collectie raamdecoratie is zeer uitgebreid. Van horizontale jaloezieën tot plissés en van vouwgordijnen tot lamellen. Uiteraard maken wij alles voor je op maat. Bij ons vind je merken als Luxaflex® en onze Aanhuis-collectie.


Gordijnen

Wil je sfeer in je kamer? Kies dan voor gordijnen. Je hebt de keuze uit overgordijnen voor bijvoorbeeld de slaapkamer, vitrages voor iets meer privacy in je woonkamer, of in-betweens voor meer aankleding in je woon- of slaapkamer. Met de vele kleuren en stoffen die wij in onze collectie hebben, is er voor iedereen een passend gordijn te vinden. En dat volledig op maat gemaakt. Combineer onze gordijnen met de roedes van Interstil. Zo hangen ze met klasse in je kamer.


Shutters

Shutters zijn op dit moment erg populair. De van hoge kwaliteit shutters van het merk Blend®, zijn luiken met verstelbare lamellen, die geplaatst zijn aan de binnenkant van de ramen of deuren. Voor de meest perfecte afwerking komen wij graag bij je thuis om de maten op te meten en de shutters later te monteren.


Kasten op maat

Voldoende kastruimte zorgt voor een opgeruimd en sfeervol huis. Of het nu om de slaapkamer, woonkamer of hal gaat; voor elk vertrek hebben wij de juiste kast. En met onze maatwerk-kasten is het zelfs mogelijk om een opbergruimte te creëren op een plek waarvan jij denkt dat het onmogelijk is. Dus kom naar onze showroom en laat je verbazen maar bovenal, laat je inspireren!


Behang & Schilderwerk

De inrichting van je huis begint bij strakke wanden. Want een mooie inrichting verdient een goede basis. In onze winkels hebben wij een ruime collectie (glasvezel)behang en muurverf. Onze vakmensen nemen het grootste werk voor jou uit handen, door bij jou thuis het schilderwerk, sauswerk of behangen op zich te nemen. En ze gaan pas weg, als de muren er tip-top uitzien!


Trappen

De trap wordt veel gebruikt. Goed om deze aandacht te geven. Je kan het bekleden of je maakt er een echte eyechatcher van!


Horren

Tijdens het ventileren van je huis, wil je natuurlijk niet dat er allerlei insecten naar binnen komen. Horren zijn daarvoor de perfecte oplossing. Ze houden insecten buiten, maar bieden toch de mogelijkheid om frisse lucht binnen te laten. Horren zijn toe te passen op vrijwel alle deuren en ramen.


Duurzame producten

Thuis genieten is duurzaam genieten! Met materialen, producten en accessoires die zijn gemaakt van natuurlijke grondstoffen en met lage CO2-emissies zijn geproduceerd. Of met minder milieubelastende alternatieven voor je interieur. Kies voor duurzaam; de natuur is je dankbaar!


Smart Home

Wil jij graag je huis helemaal Smart inrichten? Niet alleen je raamdecoratie en gordijnen elektrisch bedienen, maar daarbij ook de verlichting daarop aansluiten? En vergeet niet je gehele Wifi netwerk te laten checken. Het kan allemaal, want jij kan hier een afspraak inplannen met onze Smarthome specialist. Alle opties neemt hij met je door, zodat jij helemaal voorop loopt als het gaat om Slimmer Wonen.