Woninginrichting-Aanhuis.nl Emmeloord Rido

De woonwinkel in Emmeloord

Mogen wij de woonkamer, slaapkamer of keuken van jouw woning in Emmeloord sfeervol inrichten? Wanneer je op zoek bent naar een nieuwe vloer, marmoleum, vinyl of raamdecoratie zoals gordijnen of shutters dan ben je bij Woninginrichting-Aanhuis Emmeloord Rido in Emmeloord aan het juiste adres. Om helemaal zeker te zijn van jouw keuze kan je tijdens een vrijblijvend adviesgesprek samen met onze stylist jouw woonstijl bepalen.

Van hoogwaardige vloeren tot elektrische raamdecoratie

Samen kiezen wij kleuren en materialen die goed met elkaar combineren, de beste garantie voor een sfeervol resultaat. Net als in de afleveringen van vtwonen ‘Weer verliefd op je huis’. Wij hebben zelfs de unieke vtwonen producten in ons assortiment, denk aan kasten op maat, stalen deuren, behang met en zonder print, vloeren en tapijt en nog veel meer.

Van interieuradvies tot verbouwing

Onze ervaren medewerkers kunnen vervolgens het vakwerk uitvoeren. Laat in jouw woonkamer de nieuwe vloer leggen, in jouw keuken de rolgordijnen plaatsen of op de slaapkamer de inloopkast op maat monteren. Onze vakmensen werken snel en professioneel, je hebt één aanspreekpartner en weet van tevoren al wanneer de klus geklaard is. Benieuwd naar alle mogelijkheden? Kom naar onze woonwinkel in Emmeloord. Wij zijn makkelijk te bereiken via de A6, knooppunt Emmeloord en je kan gratis parkeren voor de showroom op het bedrijventerrein.

Woninginrichting-Aanhuis | Emmeloord
Woninginrichting-Aanhuis | Emmeloord
Woninginrichting-Aanhuis | Emmeloord

De woonwinkel in Emmeloord!
Openingstijden
Maandag13:30-18:00 uur
Dinsdag09:00-18:00 uur
Woensdag09:00-18:00 uur
Donderdag09:00-18:00 uur
Vrijdag09:00-20:00 uur
Zaterdag09:00-16:00 uur
ZondagGesloten

  • Uitgebreid assortiment
  • Advies door styliste
  • Één aanspreekpunt
  • CBW-erkend

Vloeren

Bij Woninginrichting-Aanhuis.nl kan je terecht voor elke vloer die je wenst. Zo hebben wij een uitgebreide collectie pvc-vloeren, verrassende designs laminaat , strakke marmoleum-vloeren (van o.a. vtwonen) en super zacht tapijt. Vele soorten vloeren, in meerdere kleuren en structuren. Bekijk onze gehele vloeren collectie hier.


Raamdecoratie

Onze collectie raamdecoratie is zeer uitgebreid. Van horizontale jaloezieën tot plissés en van vouwgordijnen tot lamellen. Uiteraard maken wij alles voor je op maat. Bij ons vind je merken als Luxaflex® en onze Aanhuis-collectie.


Gordijnen

Wil je sfeer in je kamer? Kies dan voor gordijnen. Je hebt de keuze uit overgordijnen voor bijvoorbeeld de slaapkamer, vitrages voor iets meer privacy in je woonkamer, of in-betweens voor meer aankleding in je woon- of slaapkamer. Met de vele kleuren en stoffen die wij in onze collectie hebben, is er voor iedereen een passend gordijn te vinden. En dat volledig op maat gemaakt. Combineer onze gordijnen met de roedes van Interstil. Zo hangen ze met klasse in je kamer.


Kasten op maat

Voldoende kastruimte zorgt voor een opgeruimd en sfeervol huis. Of het nu om de slaapkamer, woonkamer of hal gaat; voor elk vertrek hebben wij de juiste kast. En met onze maatwerk-kasten is het zelfs mogelijk om een opbergruimte te creëren op een plek waarvan jij denkt dat het onmogelijk is. Dus kom naar onze showroom en laat je verbazen maar bovenal, laat je inspireren!


Trappen

De trap wordt veel gebruikt. Goed om deze aandacht te geven. Je kan het bekleden of je maakt er een echte eyechatcher van!


Duurzame producten

Thuis genieten is duurzaam genieten! Met materialen, producten en accessoires die zijn gemaakt van natuurlijke grondstoffen en met lage CO2-emissies zijn geproduceerd. Of met minder milieubelastende alternatieven voor je interieur. Kies voor duurzaam; de natuur is je dankbaar!


Smart Home

Wil jij graag je huis helemaal Smart inrichten? Niet alleen je raamdecoratie en gordijnen elektrisch bedienen, maar daarbij ook de verlichting daarop aansluiten? En vergeet niet je gehele Wifi netwerk te laten checken. Het kan allemaal, want jij kan hier een afspraak inplannen met onze Smarthome specialist. Alle opties neemt hij met je door, zodat jij helemaal voorop loopt als het gaat om Slimmer Wonen.