Willeke & Michael uit Amersfoort

Hai favoriete interieurspotters. Wat blijft het toch heerlijk om bij mensen naar binnen te loeren. Zeker nu we, in deze tijd, veel binnen moeten blijven. Hands up voor programma’s als deze: vtwonen ‘Weer verliefd op je huis’. Theetje erbij gepakt? Mooi! Want het is weer tijd om je bij te kletsen over de make-over van vtwonen. Dit keer bij Willeke & Michael waar Fietje haar magic weer heeft laten zien. Zij heeft van een ratjetoe van stijlen en meubels weer één geheel gemaakt. Maar hoe?Hoe dan?

Gewoon simpel, door meer eenheid, rust en functionaliteit in de langwerpige kamer toe te passen. Zo heeft Fietje gekozen voor een mooie groene basis op de muur. Met de bank in dezelfde tint ertegenaan krijg je gelijk rust en eenheid. En die kleur heeft ze in diverse tinten weer terug laten komen. Een combinatie van diverse stijlen, want groen past overal bij en toch met een stoer tintje (oooh die deur, wauw!!)Ons Aanhuis-momentje

Natuurlijk waren wij er ook bij, alleen iets meer achter de schermen. Heb je die rolgordijnen gezien?? Jaja, van ons! En heb je ook gezien wat ze kunnen? Precies: je kan ze elektrisch bedienen. Ideaal hè? Je kan ze apart instellen (dus de linker helemaal omhoog en de rechter helemaal oplaag) of juist allen gelijk. En weet je je ritme al een beetje? Stel dan diverse scenes in. Om 07:00 uur de boel omhoog, rond etenstijd op de helft en als je op de bank gaat hangen, zo rond half 8, helemaal dicht. Dan hoef je zelf niet eens op knopjes te drukken. Het leven wordt steeds gemakkelijker, echt mensen!Rust voor je ramen

Deze rolgordijnen van de Aanhuis collectie (kleur 7091) geven naast warmte, sfeer, zonwering en privacy ook rust. Je hebt meer eenheid voor je ramen. En meer eenheid is ook meer rust. Daar was Michael wel naar op zoek. Toch fijn dat we hem ook nog een beetje hebben kunnen helpen!

Afspraak maken?

Meer weten over elektrisch bedienbare raamdecoratie en/of gordijnen (zoals je vorige week hebt gezien)? Kom dan gerust bij ons langs in de winkel. In tijden als deze heb je zelfs de mogelijkheid om een geplande afspraak te maken zodat jij de zekerheid hebt dat je alleen in de winkel bent. Oeh, weet je wat ook kan? Een afspraak maken voor videobellen! Helemaal handig in deze tijd. Hoe?? Kijk hier maar eens en plan je afspraak in.

Gerelateerde VT Wonen afleveringen