Farida & Mohamed uit Utrecht

Na 2 maanden wachten is eindelijk het nieuwe seizoen van vtwonen weer gestart. Editie ‘weer verliefd op je huis’ welteverstaan. Wederom gaan de klussers & stylisten van vtwonen, samen met Woninginrichting-Aanhuis.nl aan de slag om de bewoners weer verliefde gevoelens te laten krijgen voor hun huis. Zo ook vandaag bij Farida & Mohamed uit Utrecht. Benieuwd wat wij hebben gedaan? ⬇️


vtwonen aflevering 1 voorjaar 2019 gordijnen - Woninginrichting-Aanhuis.nl
vtwonen aflevering 1 voorjaar 2019 gordijnen 2 - Woninginrichting-Aanhuis.nl

Strak en warm?

Samen komen ze er niet uit, de inrichting van hun nieuwbouwwoning in Utrecht. Farida snakt naar een Scandinavisch interieur met haar Marokkaanse roots erin verwerkt. Mohamed is van het strakke en moderne waar zijn gadgets goed naar voren komen. Het mag van hem wel warm zijn, maar hij wil in huis niet het gevoel krijgen dat hij in Marokko is. Om die twee wensen en smaken te combineren is Frans ingeschakeld en hij heeft er een droominterieur van gemaakt.


vtwonen aflevering 1 voorjaar 2019 gordijnen 3 - Woninginrichting-Aanhuis.nl
vtwonen aflevering 1 voorjaar 2019 gordijnen 4 - Woninginrichting-Aanhuis.nl

Ons Aanhuis momentje

Een woonkamer kan leuk ingericht zijn, maar het is niet af zolang er geen raamdecoratie hangt. Vandaar dat Frans heeft gekozen voor gordijnen Inspire uit onze Aanhuis collectie met de kleur Mushroom. Die geven gelijk warmte en sfeer in de woning. Frans heeft gekozen voor een wave plooi in de gordijnen wat het beste aansluit bij de strakke smaak van Mohamed. De gordijnen zijn semi transparant en hebben een rijke glans. Door de kleur oogt het gelijk warmer en zachter én het past perfect bij het behang wat Frans heeft uitgekozen.

 


vtwonen aflevering 1 voorjaar 2019 gordijnen - Woninginrichting-Aanhuis.nl
vtwonen aflevering 1 voorjaar 2019 gordijnen - Woninginrichting-Aanhuis.nl

Gerelateerde VT Wonen afleveringen