Weer verliefd op je huis Amstelveen

Remco & Barbara

YAY, we zijn weer begonnen! Geef toe, die afgelopen maanden heb je als een gek lopen zappen naar het perfecte programma voor de zondagavond. Zonder succes. Nou, dat is voorbij. Vanaf nu mag je namelijk weer 12 (!!) weken lang je verlekkeren op de mooiste metamorfoses bij vtwonen ‘weer verliefd op je huis’. Met natuurlijk het vakmanschap én de mooiste producten van Woninginrichting-Aanhuis.nl.


vtwonen_amstelveen_vj2018-1_bank_3 - Woninginrichting-Aanhuis.nl
vtwonen_amstelveen_vj2018-1_achter - Woninginrichting-Aanhuis.nl
vtwonen_amstelveen_vj2018-1_haard - Woninginrichting-Aanhuis.nl

In de eerste aflevering van ‘weer verliefd’ zijn we in Amstelveen bij Remco & Barbara. Zij gaan met hun samengestelde gezin samenwonen in het huis van Remco. Een huis ingericht door de ex van Remco. Het werd echt tijd voor een nieuwe start waar beide partijen zich thuis voelen. Zelfs met de smaakverschillen die zij hebben. Gelukkig heeft de vtwonen stylist Frans beide smaken weer samen laten komen in een romantisch geheel.


vtwonen_amstelveen_vj2018-1_bank - Woninginrichting-Aanhuis.nl
vtwonen_amstelveen_vj2018-1_tafel met gordijnen Inside Blinds - Woninginrichting-Aanhuis.nl
vtwonen_amstelveen_vj2018-1_tafel met gordijnen Inside Blinds - Woninginrichting-Aanhuis.nl

Gordijnen Inside Blinds

Ons aandeel in het heerlijke vernieuwde interieur van Remco & Barbara hangt voor de ramen. De sfeervolle crèmekleurige gordijnen van Inside Blinds (Helena 20) maken de kamer huiselijker en gezelliger. Heerlijk knus voor in de avonden.
De gordijnen passen bij de kleur hout van de kozijnen. Het maakt het geheel zachter, ook door de structuur van de gordijnen. En naast dat gordijnen sfeervol zijn, helpen ze ook voor de akoestiek in de kamer. Je hebt minder last van geluidsreflectie, wat handig is met kinderen over de vloer.


vtwonen_amstelveen_vj2018-1_zitje met gordijnen Inside Blinds - Woninginrichting-Aanhuis.nl
vtwonen_amstelveen_vj2018-1_bank - Woninginrichting-Aanhuis.nl
vtwonen_amstelveen_vj2018-1_tafel met gordijnen Inside Blinds - Woninginrichting-Aanhuis.nl

En de rest van de woonkamer is, zoals je wel op de foto's kunt zien, echt een plaatje. Neutraal voor de praktische en moderne stijl van Remco met een vleugje antiek met landelijke invloeden voor Barbara. Een geslaagde eerste aflevering en ik kan niet wachten tot volgende week. Kijk je weer mee?

Onze crèmekleurige gordijnen van Inside Blinds, de Helena 20, maken wij geheel voor jou op maat. In de winkel hebben wij een maattabel die wij gebruiken voor een compleet geconfectioneerd product. Wil je een prijs weten? Kom dan naar de winkel bij jou in de buurt, of stel ons een vraag aan de rechterzijde van deze pagina.

Gerelateerde VT Wonen afleveringen