Weer verliefd op je huis Maarssen

Hoe creëer je een oase van rust in een huishouden van twee ouders, twee hangende pubers en een actieve peuter? Rust; dat is de wens van Joelle en Roderick uit Maarssen. En stylist Fietje van vtwonen heeft daar dé oplossing voor!

Joelle en Roderick hebben het ‘probleem' waar meerdere stellen tegenaan lopen; zij houdt van pasteltinten en hij van strak en donker. Daarbij hebben ze nog een uitdaging, want hoe richt je een huis in voor alle gezinsleden in verschillende levensfases? Scandinavisch is wel een wens, alleen echte inspiratie om het ook zo in te richten hebben ze niet. Wel hebben ze een andere voorkeur voor kleurtinten, zij pastel - hij strak, donker en hout. Maar goed, uiteindelijk zoeken ze een plek waar ieder gezinslid zich thuisvoelt, waar geen rondslingerend speelgoed op de grond ligt en waar de pubers voldoende ruimte hebben om te ‘hangen’. En dat met iets minder zelfgemaakte meubels van Roderick. Met het plan van Fietje en haar styling kunsten is deze wens vervuld! 


vtwonen - seizoen voorjaar 2017 - aflevering 6 - Gordijnen en behang van Eijffinger én de duettes van Luxaflex - Woninginrichting-Aanhuis.nl 1
vtwonen - seizoen voorjaar 2017 - aflevering 6 - Gordijnen en behang van Eijffinger én de duettes van Luxaflex - Woninginrichting-Aanhuis.nl 2
vtwonen - seizoen voorjaar 2017 - aflevering 6 - Gordijnen en behang van Eijffinger én de duettes van Luxaflex - Woninginrichting-Aanhuis.nl 3
vtwonen - seizoen voorjaar 2017 - aflevering 6 - Gordijnen en behang van Eijffinger én de duettes van Luxaflex - Woninginrichting-Aanhuis.nl 4

Fietje heeft ten eerste gezorgd voor rust door het gebruik van één kleur op alle muren. Zelfs de kast heeft ze in deze kleur meegenomen. 

Het is een romantisch geheel. Dat is passend bij de komende trouwplannen van Joelle en Roderick. Fietje heeft het huis persoonlijker gemaakt met spulletjes van Joelle van vroeger, zoals de grote kist. Roderick houdt van reizen, vandaar de stoere 'wereldkaart' boven de bank. Ook heeft zij de botanische trend doorgevoerd door een klein stukje ‘jungle’ neer te zetten in de hoek van de kamer. 

Met de warme kleur gordijnen van Eijffinger maakt Fietje de woonkamer nog gezelliger. En de duettes van Luxaflex zorgen voor nog meer aankleding in de kamer en ze temperen het licht. Het ideale aan deze duettes zijn dat je ze kan bedienen met smartcord én met Powerview®*, dus elektrisch. Ideaal voor als je niet van de bank af wilt komen. 'Vet' was de reactie van Roderick en dat is het natuurlijk ook. Het behang bij de eettafel, tevens van Eijffinger, geeft rust aan tafel. Een subtiel patroon die perfect past bij de groene en lichte grijze kleur van de wanden. Alle persoonlijke spullen zijn gecentreerd op één plek; in de vakjeskast die, zoals eerder gezegd, dezelfde kleur heeft gekregen als de muur. En ook de kleinste van het huis heeft zijn eigen plekje gekregen mét voldoende opbergruimte.

Een mooi en rustig resultaat in Maarssen waar het gezin nog jaren plezier van gaat hebben! 

Gordijnen en behang van Eijffinger én de duettes van Luxaflex met Powerview®* zijn te verkrijgen bij Woninginrichting-Aanhuis.nl.

Gerelateerde VT Wonen afleveringen