Weer verliefd op je huis Den Haag

Voor deze aflevering is vtwonen beland in Den Haag bij Chantal en Jeff. Daar wonen zij in een dubbele bovenwoning met een kamer en suite. Gelijk het eerste probleem te pakken. Hoe richt je namelijk zo’n smalle ruimte in?  Naast de uiteenlopende woonsmaken heeft stylist Wendy weer een leuke uitdaging te pakken.

Het is een keer andersom qua smaken. Jeff heeft meer de vrouwelijke feeling met veel kleur en Chantal kiest het liefst voor mannelijk strak en industrieel. Op dit moment is grijs daarvan het resultaat. Nu Jeff een nieuwe baan heeft zijn ze beiden meer thuis en valt het steeds meer op dat het interieur echt een nieuw jasje nodig heeft. En Wendy heeft hiervoor de oplossing.


vtwonen - seizoen voorjaar 2017 - aflevering 5 - eiken houten vloer - Woninginrichting-Aanhuis.nl 1
vtwonen - seizoen voorjaar 2017 - aflevering 5 - eiken houten vloer - Woninginrichting-Aanhuis.nl 2
vtwonen - seizoen voorjaar 2017 - aflevering 5 - eiken houten vloer - Woninginrichting-Aanhuis.nl 3


vtwonen - seizoen voorjaar 2017 - aflevering 5 - eiken houten vloer - Woninginrichting-Aanhuis.nl 4
vtwonen - seizoen voorjaar 2017 - aflevering 5 - eiken houten vloer - Woninginrichting-Aanhuis.nl 5
vtwonen - seizoen voorjaar 2017 - aflevering 5 - eiken houten vloer - Woninginrichting-Aanhuis.nl 6

Voor de basis is deze week gekozen voor de prachtige warme eiken houten vloer van woninginrichting-aanhuis.nl. Een vloer die tijdens gebruik alleen nog meer uitstraling krijgt. Wij hebben deze vloer licht gerookt en daarna behandeld met een witte olie. Met het gebruik van deze vloer heeft Wendy al gezorgd voor een knusse uitstraling waar Jeff zo gek op is. Hij heeft gelijk kleur gekregen door het gebruik van blauw en zachtroze behang van Eijffinger (ook te koop bij woninginrichting-aanhuis.nl) . Het stoere en strakke van Chantal komt terug in de zwarte accenten van de haarden én het gebruik van stoere materialen. De tafel, het wandrek en de lampen zijn industrieel en erg passend bij de smaak van Chantal. Zelfs de meubels zijn een mix in smaken. Warme kleuren tegen strakke vormen en materialen. 

Door de kleuren bij de splitsing van de en suite rustig te houden en een ovale tafel neer te zetten in het eetgedeelte, combineer je de 2 ruimtes en oogt het niet meer zo smal. 

Wederom een perfect resultaat van vtwonen ‘weer verliefd’.

Tot volgende week! 

Gerelateerde VT Wonen afleveringen