Weer verliefd op je huis Hoofddorp

Hoe richt je een kamer van 30m2 stijlvol in voor zeven mensen? Miriam en Andre uit Hoofddorp wonen met hun vijf kinderen in een woning waarin ze bij de verbouwing alle aandacht hebben gegeven aan de kamers van de kinderen. En nu de woonkamer nog. Met spullen van marktplaats en gekregen spulletjes van familie hebben ze het huis gezellig proberen te maken. 

Maar goed die smaken blijven verschillen. Miriam houdt van warm en landelijk en Andre meer van strak en industrieel. En hoe richt je een kamer van 30m2 nu functioneel in? Een leuke en uitdagende klus voor de stylist van vtwonen: Marianne Luning. 

 


vtwonen - seizoen voorjaar 2017 - aflevering 3 - Moods vloer - Woninginrichting-Aanhuis.nl 1
vtwonen - seizoen voorjaar 2017 - aflevering 3 - Moods vloer - Woninginrichting-Aanhuis.nl 2
vtwonen - seizoen voorjaar 2017 - aflevering 3 - Moods vloer - Woninginrichting-Aanhuis.nl 3


vtwonen - seizoen voorjaar 2017 - aflevering 3 - Moods vloer - Woninginrichting-Aanhuis.nl 4
vtwonen - seizoen voorjaar 2017 - aflevering 3 - Moods vloer - Woninginrichting-Aanhuis.nl 5
vtwonen - seizoen voorjaar 2017 - aflevering 3 - Moods vloer - Woninginrichting-Aanhuis.nl 6

Het 4 jaar verliefde stel Miriam en Andre hebben een woonkamer gekregen waarin de smaken landelijk en industrieel stijlvol zijn samengekomen. Met voldoende ruimte voor 7 mensen. Een heerlijke grote bank met stoere elementen en een eettafel waar je ‘u' tegen zegt! Dat alles op een basis van de Moduleo Moods pvc vloer, zowel in de woonkamer als in de gang. 

En deze Moods vloer hebben de vakmensen van woninginrichting-aanhuis.nl in deze woning in Hoofddorp gelegd. In de gang zelfs origineel met een geheel eigen patroon. Echt vakwerk! Wil jij ook dat wij deze prachtige vloer bij jou komen leggen? Dat kan! Bekijk hier de verschillende mogelijkheden!  —> ook verkrijgbaar in andere kleuren. In onze winkel laten we je graag zien welke en hoe wij deze bij je kunnen toepassen! 

Tot volgende week! 

Gerelateerde VT Wonen afleveringen