Weer verliefd op je huis Leidschendam

Tijdens deze uitzending kijken we binnen bij Kaouter en Niklas in Leidschendam. Zij proberen hun beide culturen (Marokkaans en Zweeds) te combineren tot een warme gezellige woonkamer, met veel zitplekken. Kaouter en Niklas hebben twee kinderen en wonen in een jaren 50 hoekwoning.

De styliste Fietje koos voor een klassieke stijl met veel grijs en zwart/wit. Zij maakte daarbij gebruik van de volgende producten uit onze collectie:

  • Dressoir op maat, uitgevoerd in een steengrijze tint
  • XL vouwgordijnen op maat van het merk Inside

Het dressoir is 5 meter breed en 1,10 hoog en bestaat uit gemelamineerd meubelpaneel. Onze kasten op maat zijn te combineren met iedere stijl en leverbaar in iedere denkbare maat.

De speciale XL vouwgordijnen van Inside zijn tot 10 meter breed leverbaar én kunnen geprint worden met een persoonlijk design. Deze unieke gordijnen worden altijd uit één stuk stof gemaakt. Ze hebben geen lasnaden en hangen daardoor heel strak, zonder rimpels of plooien.

In deze woning is tevens prachtig behang van Eijffinger opgehangen (Behangcollectie Yasmin, in de keuken en behangcollectie Script in de speelhoek). Uiteraard is ook dit behang verkrijgbaar bij Woninginrichting-Aanhuis.nl.

Wilt u ook gratis interieuradvies? Kijk dan eens hier voor de mogelijkheden. 


XL vouwgordijn verkrijgbaar bij Woninginrichting-Aanhuis.nl
Ook dit prachtige behang van Eijffinger is bij ons verkrijgbaar
Veel grijstinten zorgen voor een klassieke stijl

Gerelateerde VT Wonen afleveringen