Weer verliefd op je huis Rotterdam

In een jaren-dertig appartement in Rotterdam wonen Charlotte en Emiel. Ze zijn erg blij met hun huis, maar missen een echt ‘thuis-gevoel’. Dit wordt mede veroorzaakt door de gecombineerde spullen van verschillende smaken, die in hun kamer staan.
Emiel houdt van strak en design, Charlotte houdt van veel kleur en accessoires. Aan Marianne Luning de taak om dit te combineren tot één geheel.

Woninginrichting-Aanhuis.nl legde in deze woning een Keramo-vloer. Deze vloer bestaat uit extra grote planken die zijn voorzien van een toplaag van echt hout. Omdat de planken speciaal behandeld zijn, zijn deze extreem hard en hoeven nooit meer geschuurd te worden. Ideaal dus!
Door de speciale drager is deze vloer ook prima geschikt voor vloerverwarming en kan zonder problemen zwevend gelegd worden. De kleur kan op verzoek speciaal afgestemd worden op het interieur.

Meer informatie over deze en alle andere Keramo-vloeren, vindt u hier.

De vouwgordijnen zijn op maat gemaakt. Ze zijn voorzien van een ophangsysteem, baleinen en onderlat. Hierdoor blijven ze mooi hangen. De vouwgordijnen zijn verkrijgbaar vanaf € 29,95 per strekkende meter.

De smeedijzeren roede heeft een doorsnede van 20 mm. Dit maatwerk is op aanvraag verkrijgbaar bij Woninginrichting-Aanhuis.nl en al verkrijgbaar vanaf € 49,95 per meter. De gordijnen van het merk Eijffinger maken het geheel compleet (stofcollectie Cleo (vouwgordijn en gordijnen)). 


Keramovloer van Woninginrichting-Aanhuis.nl
Sterk als steen, uiterlijk van hout. Keramo van Woninginrichting-Aanhuis.nl
Vouwgordijnen op maat gemaakt door Woninginrichting-Aanuis.nl

Gerelateerde VT Wonen afleveringen