Weer verliefd op je huis De Meern

In deze tweede uitzending van ‘Weer verliefd op je huis’ hebben we binnen gekeken bij Muserref en Battal en hun twee kinderen. Zij hebben een prachtige grote nieuwbouwwoning in De Meern en daar zit direct ook het probleem; hoe breng je sfeer aan in een grote ruimte?
Daarnaast hebben ze nog geen manier gevonden om hun smaken te mixen. Zij wil graag kleurrijk en modern met elkaar combineren en hij wil het graag klassiek en ‘groots’. Het enige wat ze allebei mooi vinden is de kleur wit.

In deze woning heeft de styliste, Marianne Luning, gekozen voor de vouwgordijnen van het merk Inside, op maat gemaakt. Deze zijn digitaal geprint in kleur en hebben een brede groene bies (in wit kleurnr. 2200/2001 met een baan vergrijsd groen kleurnr. 2200/2122).
Deze bijzondere vouwgordijnen van Woninginrichting-aanhuis.nl zijn uniek doordat ze altijd uit één stuk stof gemaakt worden. Ze hebben dus geen lasnaden en hangen daardoor heel strak, zonder rimpels of plooien. Daarnaast zijn de kleuren en de maat van de bies speciaal geprint naar wens van de stylist, en is ieder gordijn voorzien van een uniek dessin.


inside vouwgordijn
Inside vouwgordijn, geprint op kleur. Woninginrichting-Aanhuis.nl
Sfeervol


Inside vouwgordijnen verkrijgbaar bij Woninginrichting-Aanhuis.nl
Vouwgordijnen op maat gemaakt en professioneel gemonteerd

De vouwgordijnen in de woonkamer zijn voorzien van elektrische bediening, gemak dient de mens.

Gerelateerde VT Wonen afleveringen