Erik & Madeleine uit Grootebroek

Voor alweer de zevende aflevering gaan we in Grootebroek op bezoek, bij Erik en Madeleine. Ze wonen in een heerlijke hoekwoning uit 2012, maar worstelen na 10 jaar nog steeds met hun woonstijlen. Gelukkig is daar onze reddende engel Eva!

How it started 

Toen Erik en Madeleine in hun huis trokken, hebben ze Erik's industriële stijl als uitgangspunt genomen en is er daarom gekozen voor een stoere tegelvloer en gave fabriekslampen. Toch voelt het voor Madeleine niet als een fijn thuis. Waar zij het liefst het huis om zou toveren tot een luxe hotel in modern glamour-stijl, verhuist Erik nog net niet naar een industriële fabriek, waar hij beton, doorleefde materialen en heel veel grijs om zich heen heeft. Eva heeft dus een flinke uitdaging in handen!Stalen deuren vormen de basis!

De grijze tegelvloer is voor Madeleine net té industrieel en maakt het wat kil. Toch heeft Eva ervoor gekozen om de vloer te houden, omdat deze wel heel goed gebruikt kan worden in een nieuwe basis. Erik en Madeleine hebben al een stalen deur laten plaatsen, maar de keuken en woonkamer vormden nog 1 grote ruimte. Door hier een stalen pui te plaatsen, verdeel je niet alleen mooi de ruimte in 2 aparte gedeeltes, maar maak je ook een gaaf statement in je interieur! In Grootebroek is gekozen voor een warme bronzen kleur, maar je kunt natuurlijk ook voor stoer zwart of fris wit kiezen! Wij zijn nu al verliefd, jij?Haal de warmte in huis met gordijnen 

Wist je dat je met gordijnen letterlijk én figuurlijk warmte toevoegt in je interieur? Door voor een warme tint te kiezen, geeft Eva net die warme en romantische touch in het interieur die vooral Madeleine miste. Daarnaast werken gordijnen ook positief op je energierekening. Ze houden namelijk de kou buiten de deur, waardoor het binnen lekker warm en knus blijft en de verwarming best een graadje lager mag. Warmte besparen kan je ook geweldig met raamdecoratie! Wat dacht je van duettes, jaloezieën of misschien wel plissés? Geld besparen én mooie raamdecoratie? Ik doe mee!Kies voor traprenovatie!

Doordat bij Erik en Madeleine de trap aardig prominent in de keuken zichtbaar is, kan deze ook wel een stoere make-over gebruiken! Wist je dat je met traprenovatie je trap een geheel nieuwe look kunt geven, en vaak al binnen een dag? Daarnaast is de keuze reuze! Ga je voor pvc, wil je een stoere houtlook trap of loop je liever lekker zacht op tapijt? En vergeet de extra's niet; misschien wil je de stootborden wel in een andere kleur of kies je - net als in Grootebroek - voor verlichting bij de treden. Gelukkig kun je het bij Aanhuis.nl zo gek nog niet bedenken en is alles mogelijk! Jij vraagt, wij draaien ;) Tot slot; the result!

Eva heeft het gewoon weer geflikt hoor; het fijne huis van Erik en Madeleine is omgetoverd tot een warm, romantisch en toch stoer thuis, waarin de beide woonstijlen perfect vertegenwoordigd zijn! Ben jij nu ook helemaal verliefd na het zien van deze aflevering en kan je niet wachten om jouw huis om te toveren, maar weet je niet waar je moet beginnen? Aanhuis.nl helpt je graag; met inspiratie, advies en de laatste trends!

Wil je liever stalen deuren, warme raamdecoratie en gordijnen of de mogelijkheden van traprenovatie in het echt bekijken? Kom gezellig langs in de winkel, we helpen je graag!Gerelateerde VT Wonen afleveringen