Roy & Judith uit Lisse

Wat een leuk en sportief stel, Roy & Judith uit Lisse! Ze houden van gezelligheid en hun huis is een zoete inval waarbij veelal in de woonkeuken gezeten wordt. Samen met hun drie kids willen ze de inrichting graag moderner, zonder dat alle oude elementen verloren gaan. Hoe je dat doet? Fietje weet raad!

How it started

Jaaa, die woonwens is één ding, dan nog de verschillende smaken bij elkaar brengen! Roy wordt blij van stoer, landelijk en industrieel. Donkere kleuren met natuurlijke materialen vindt hij mooi. Judith houdt juist van warme kleuren, zachte stoffen en ziet graag de 'beachy vibes' terug in haar huis. Ze houdt namelijk enorm van het strand. En wat er ook gebeurt; het mag allemaal kidsproof!


vtwonen 'weer verliefd'- Lisse - Woninginrichting-Aanhuis.nl

Aanhuis moment 1

Wat is er gezelliger dan een lekker verwarmd huis? Met de wens voor een modernere inrichting in Fietje haar achterhoofd, koos ze als basis voor een strakke vloer met daaronder vloerverwarming. En niet zomaar vloerverwarming; elektrische vloerverwarming. Deze bedien je eenvoudig via een (slimme) thermosstaat of met een app op je tablet of smartphone. Het mooie eraan is dat alle radioatoren het huis uit kunnen en je dus ook nog meer leefruimte creëert. Met drie kids is dat altijd prettig!

Niet buizen frezen in je verdiepingsvloer, maar folie matten met geintergreede vloerverwarming onder de vloer leggen. Zo ben je verzekerd van een geleidelijke en constante warmte en bespaar je direct energie. Deze vorm van vloerverwarming kent een lange levensduur en omdat je niet hoeft te frezen, is de aanschaf voordeliger en het leggen zo gepiept.


vtwonen 'weer verliefd'- Lisse - Woninginrichting-Aanhuis.nl
vtwonen 'weer verliefd'- Lisse - Woninginrichting-Aanhuis.nl

Aanhuis moment 2

De keuze in vloeren in combinatie met elektrische vloerverwarming is groot. In Lisse heeft Fietje gekozen voor een mega praktische en oersterke pvc vloer. Het is de clickvariant van COREtec in de kleur Portland Oak 72. Deze stoere houtlook in vergrijsd eiken lijkt levensecht en zorgt voor een mooie neutrale basis. De houtstructuur heeft een witte nerf. Dit doet een beetje denken aan hout dat door de zon en zee vergrijsd is geraakt. Dit past perfect bij beide smaken en met alle gemakken waar je in gezin van houdt; eenvoudig in onderhoud, lange levensduur en sterk, want deze vloer kan tegen een stootje.

COREtec vloeren zijn mooie vloeren die ook nog eens bestand zijn tegen water. Dus geen enkel probleem om deze vloer over de hele benedenverdieping te leggen, inclusief de keuken. Deze vloeren dempen het geluid, stoten het vuil af en zijn ook verkrijgbaar in steenlook. Waar wacht je nog op? :)


vtwonen 'weer verliefd'- Lisse - Woninginrichting-Aanhuis.nl
vtwonen 'weer verliefd'- Lisse - Woninginrichting-Aanhuis.nl

Een pvc vloer, zeker in combinatie met elektrische vloerverwarming, laat je natuurlijk leggen door vakmensen. Ook daarvoor ben je bij Aanhuis.nl aan het goede adres. Onze vakmensen denken met je mee en geven advies over de ondergrond, gebruik en natuurlijk over kleur en dessin. In onze winkel bekijk je alle soorten pvc vloeren. Als je een keuze hebt gemaakt meten wij de vloer bij je in en we komen de nieuwe pvc vloer bij je thuis leggen.


vtwonen 'weer verliefd'- Lisse - Woninginrichting-Aanhuis.nl
vtwonen 'weer verliefd'- Lisse - Woninginrichting-Aanhuis.nl

How it ended

Dat leggen; dat deden we in Lisse ook. En of de bewoners tevreden zijn? Nou en of! Zeg nou zelf; het is toch ook een plaatje van een inrichting? Wil jij dat ook? Zoek je shuttersraamdecoratie of gordijnen? Wil je nieuw behang of kan je een interieuradvies gebruiken? Kom naar onze winkel. Wij staan voor je klaar!

Gerelateerde VT Wonen afleveringen