Jordy & Eva uit Almere

Stylist Eva mag deze week op bezoek bij Jordy & Eva in Almere. Dit vrolijke stel woont namelijk sinds kort samen in de woning van Jordy en zijn erg zoekende naar de ideale inrichting. Vooral Eva vindt het lastig om haar touch aan het interieur te geven; beiden vinden het nu wel hoog tijd worden, want; er is een baby op komst!

How it started

Jordy en Eva hebben elkaar via het werk leren kennen en hebben er voor gekozen om samen te gaan wonen in het huis van Jordy, in Almere. Eva komt oorspronkelijk uit Zwolle en hield in haar oude huisje enorm van uitgesproken kleuren, groen en de echte ‘Urban Jungle’-stijl. Jordy daarentegen houdt niet van teveel poespas en gaat liever voor praktisch in combinatie met veel blauw. Toch wil hij graag een fijn familiehuis voor z’n twee zoontjes, Eva en de baby. Ga voor stoer met een stalen deur!

Eva is goed van start gegaan en heeft gekozen voor veel lichte tinten, waaronder lichtgeel, groen en beige voor een warme touch. Deze kleuren laat ze terug komen in verschillende materialen en stoffen, waardoor er een speels karakter wordt toegevoegd. Deze lichte kleuren staan heel gaaf bij de stalen deuren in de kamer! Je komt hier namelijk niet alleen de woonkamer binnen met een gave stalen deur; ook de voorraadkast is voorzien van zo'n stoere deur.

Om het wel overzichtelijk te houden en de rommel mooi weg te kunnen werken, is de deur van de voorraadkast voorzien van dichte panelen. Zo is de voorraadkast mooi afgeschermd. Wist je al dat je bij Aanhuis.nl ook zulke mooie stalen deuren kunt vinden, in wit, zwart of zelfs brons?Geef je trap een make-over met traprenovatie of trapbekleding!

Ook de trap mocht wel een opknapbeurt gebruiken. Om warmte toe te voegen, is er gekozen voor een toffe leerlook in een warme kleur, die bovendien geluiddempend werkt. Is jouw trap ook wel aan een opfrisser toe? Kies dan voor traprenovatie of nieuwe trapbekleding! Vaak kies je voor traprenovatie als bijvoorbeeld je stootborden beschadigd zijn, maar is je trap nog in goede staat, dan is trapbekleding de juiste oplossing!

Met traprenovatie en trapbekleding kies je voor een compleet andere look van je trap, zonder grote verbouwingen en vaak al binnen een dag gerealiseerd! Of je nu gaat voor warm tapijt of liever pvc op je trap wilt; voor elke trap is er een prachtige oplossing mogelijk! Kom gezellig langs in één van onze winkels, dan vertellen we je graag over alle mogelijkheden!How it ended

Jaaa, wat heeft Eva het weer prachtig gedaan! We zien duidelijk de stoere stijl van Jordy terug, maar ook voor Eva is er een kleurrijke touch toegevoegd. Kortom; een fijne plek waar het hele gezin samen kan genieten! Ben jij nu ook zo enthousiast en sta je te popelen om jouw interieur een toffe make-over te geven, maar heb je geen flauw idee waar je moet beginnen? Geen paniek, we helpen je graag!

Zo staan we voor je klaar met vrijblijvend advies, maar kun je ook zo binnen wandelen bij één van onze winkels om gewoon even lekker tussen onze collecties te neuzen. We verwelkomen je graag, zien we je binnenkort?Gerelateerde VT Wonen afleveringen