Murkje & Joery uit Haarlem

Het is Fietje weer gelukt om kleur toe te voegen. Vandaag in het huis van Murkje & Joery. Een stel dat na 2 jaar wonen in dit prachtige huis in Haarlem, zelf nog niets hebben gedaan aan de inrichting. Logisch ook als je fulltime werkt én een tweeling hebt van nu één jaar. Joery wil een beetje industrieel met grafische vormen. Murkje wil kleur en aaibare materialen. Beide in de mix gegooid door Fietje, met dit als eindresultaat. Inclusief ideale keuken voor Joery.


vtwonen weer verliefd, Haarlem. Woninginrichting-Aanhuis.nl
vtwonen weer verliefd, Haarlem. Woninginrichting-Aanhuis.nl

Ons Aanhuis momentje

Ook wij waren weer van de partij :-) Om de strakke lijn en voorkeur voor Joery erin te houden, hebben wij een marmoleum vloer in banen gelegd in de woonkamer, eetkamer en keuken. Een strakke effen vloer in de kleur Paving (Walton 173). Naast dat de marmoleum vloer een strakke uitstraling heeft, is hij ook ideaal qua onderhoud en schoonmaak. Iets wat je wel kunt gebruiken met twee kleine kinderen. Maar ook voor Joery natuurlijk, als ie per ongeluk loopt te knoeien in de keuken ;-)


vtwonen weer verliefd, Haarlem. Woninginrichting-Aanhuis.nl
vtwonen weer verliefd, Haarlem. Woninginrichting-Aanhuis.nl

Een smaakvol geheel

Door de kleuren die Fietje heeft toegevoegd in de rest van het huis, maakt het huis, in combinatie met de vloer, een stijlmix voor beide. Een heerlijke bank om op te ploffen, een gezellige eettafel om lekker te eten en een prachtig speelplekje voor de tweeling, met voldoende opbergruimte. Het loopt allemaal mooi in elkaar over, zeker doordat overal dezelfde vloer ligt. En die keuken past er toch perfect bij?

Een smaakvol geheel! Dankje Fietje, dit willen wij ook! Schijnt wel dat wij redelijke Fietje look-a-likes in onze winkels hebben, onze eigen stylisten. Dus plan een date met ze in om je huis ook eens smaakvol aan te pakken! Gerelateerde VT Wonen afleveringen