Roel & Rianne uit Uden

Sinds twee jaar woont het gezin in deze twee-onder-een kapwoning. Een heerlijk huis, maar de ronde uitbouw blijft een probleem. De woonkamer en de uitbouw zijn eigenlijk twee ruimtes en probeer daar maar eens eenheid in te krijgen. En dan is er nog een hobbel; Roel winkelt graag en struint internet af voor leuke ideeën. Rianne wil echter pas iets aanschaffen als er een heel plan is voor de hele woonkamer. Ondertussen blijft alles bij het oude. Tijd om onze handen uit de mouwen te steken!


vtwonen aflevering 8 najaar 2019 - Woninginrichting-Aanhuis.nl VOOR
vtwonen aflevering 8 najaar 2019 - Woninginrichting-Aanhuis.nl NA

Foto VOOR de make over                                                                            Foto NA de makeover

 

Om te beginnen kijken we naar de smaken van de bewoners.

Roel houdt van de industriële look. Beetje stoer met beton en zwart staal. Het liefst ziet hij dit aangevuld met natuurlijke materialen als hout, leer en grote planten. Tot slot een vleugje bohemian om het af te maken. Rianne heeft niet 1 specifieke woonstijl, ze vindt vele stijlen mooi. Zij ziet hun huis het liefst knus, niet te bont maar zeker ook niet te kil. Ze houdt van de kleur cognac in huis.

Aan ons de taak om deze smaken samen te smelten en de beide ruimten met elkaar te verbinden. En dat is uiteraard gelukt! 

 


vtwonen aflevering 8 najaar 2019 - Woninginrichting-Aanhuis.nl
vtwonen aflevering 8 najaar 2019 - Woninginrichting-Aanhuis.nl

Ons Aanhuis momentje

Eenheid. Dat was de woonwens van de bewoners. Het woonkamer gedeelte en de ronde aanbouw zijn perfect aan elkaar verbonden en straalt zelfs rust uit. Daar past een lichtdoorlatende raamdecoratie bij. Gekozen is voor duettes van Luxaflex. Deze hebben een kleine twist; er zit namelijk een kleurverloop in. Er is gekozen voor een schuifbediening, dus geen gedoe met koordjes. En weet je wat helemaal geweldig is? De duettes zijn bevestigd met Luxaflex® TruFit™. Boren in de gave kozijnen van je gloednieuwe woning is niet langer nodig. Het systeem kleeft namelijk aan het glas, waardoor de raamdecoratie eenvoudig gemonteerd kan worden zonder te boren of schroeven.

In de slaapkamer vind je een vouwgordijn, ook van Luxaflex. Doordat het gordijn gevoerd is, verduisteren ze de slaapkamer optimaal wat de nachtrust ten goede komt.

Wil je de verschillende raamdecoratie en gordijnen zelf bekijken? Kom naar een winkel bij jou in de buurt. Wij adviseren graag en maken aan de hand van jouw wensen en keuze een offerte voor je op!

 


vtwonen aflevering 8 najaar 2019 - Woninginrichting-Aanhuis.nl
vtwonen aflevering 8 najaar 2019 - Woninginrichting-Aanhuis.nl

Gerelateerde VT Wonen afleveringen