Aart Jan & Inge uit Zwolle

Van een piepklein appartementje zijn Aart Jan & Inge in dit nieuwbouw huis komen wonen. Alle meegebrachte meubels verdwenen in de nieuwe woonkamer. De ruimte vinden ze moeilijk in te delen. Maar het zijn voornamelijk de uiteenlopende smaken die hen in de weg zitten bij het gezellig maken van hun thuis.

 


vtwonen aflevering 6 najaar 2019 - Woninginrichting-Aanhuis.nl Zwolle vloer 3
vtwonen aflevering 6 najaar 2019 - Woninginrichting-Aanhuis.nl Zwolle vloer 4

Aart Jan is een echte natuurman. Zijn smaak is natuurlijk en industrieel. Hij houdt van hout en woekerende planten. Het liefst zou hij van de halve woonkamer een soort bos maken. In tafels en vloeren moeten nerven en noesten te zien zijn. Zijn grote trots is een opgezette vogel in de kast.

Inge houdt van modern, Scandinavisch en van romantisch met een tikje landelijk. Ze houdt van wit en pastel. De vloer die ze geschilderd hebben is naar haar mening net oranje en een doorn in het oog.


vtwonen aflevering 6 najaar 2019 - Woninginrichting-Aanhuis.nl Zwolle
vtwonen aflevering 6 najaar 2019 - Woninginrichting-Aanhuis.nl Zwolle

Ons Aanhuis momentje

Er is gekozen om de vloer in de gang en de keuken te vernieuwen. Iets waar Aart Jan & Inge allebei blij mee zijn, want de kleur van de oude vloer is niet geworden waar ze op hoopten. Ze krijgen nu een grijze Stylish Grid betonlook pvc vloer van Greenflor. Betonlook heeft een stoere uitstraling en dat effect past bij de smaak van Aart Jan. Een andere reden waarom er voor pvc gekozen is, is omdat deze pvc tegels gebruikskrassen camoufleren. En dat is handig in de keuken, want dat hebben we aan de oude vloer kunnen zien. Om eenheid te creëren, zijn de traptredes ook meegenomen. Dat betrekt de woonlagen meer bij elkaar. De rest van de houten vloer heeft een grijzige gloed gekregen en dat maakt het tot één geheel. 

Als je een beetje hulp kan gebruiken hoe je eenheid in je interieur krijgt of welke stijl bij jou past; bezoek geheel vrijblijvend één van onze interieuradviesdagen. Vraag hier vrijblijvend een offerte aan of maak een afspraak in de winkel bij jou in de buurt! 


vtwonen aflevering 6 najaar 2019 - Woninginrichting-Aanhuis.nl Zwolle vloer
vtwonen aflevering 6 najaar 2019 - Woninginrichting-Aanhuis.nl Zwolle vloer

Gerelateerde VT Wonen afleveringen