Mark & Thijs uit Noordeloos

Toen Thijs bij Mark introk, zijn ze snel begonnen met verbouwen. De tijd had namelijk een aantal jaren stilgestaan in de boerderij. Ze kozen voor een nieuwe vloer, verfden de wanden en kochten samen nieuwe meubels. Allemaal compromissen, want echt overtuigend eens werden ze het niet. De heren schoven met de meubels en discussieerden over de functie van de nieuwe woonkamer. We zijn 6 jaar verder en het huis is een allegaartje en eerlijk gezegd zijn ze hier allebei niet echt tevreden over.


vtwonen aflevering 5 najaar 2019 - Woninginrichting-Aanhuis.nl vóór
vtwonen aflevering 5 najaar 2019 - Woninginrichting-Aanhuis.nl na

Van Mark mag de televisie de woonkamer uit. Thijs vindt tv kijken juist belangrijk. De boerderij is een zoete inval voor familie en vrienden, maar ze hebben geen fijne plek om te zitten. Ze zijn van mening dat de juiste woninginrichting daar bij kan helpen. Omdat ze elke keer een compromis sluiten, voelt het huis onaf en ongezellig.

Mark omschrijft zijn smaak als antiek landelijk. Hij houdt van delfts blauw en klassieke meubels. Het hoeft er van hem niet uit te zien alsof het uit een boekje komt, alles mag lekker gemixt worden. Omdat ze op het platteland wonen, mag het interieur van hem wel wat meer samenkomen met buiten. Thijs vindt zijn smaak oubollig en saai. Thijs zijn smaak is retro, modern en design. Hij houdt van kunst en schilderijen en durft ook wel wat met kleur te doen. Hij houdt van rood en vroeger had hij bijvoorbeeld een knaloranje muur. Mark vindt zijn smaak te kil. Hoe brengen we dit samen?


vtwonen aflevering 5 najaar 2019 - Woninginrichting-Aanhuis.nl woonkamer
vtwonen aflevering 5 najaar 2019 - Woninginrichting-Aanhuis.nl pvc click vloer

Ons Aanhuis momentje

In deze boerderij heeft het donkere systeemplafond plaats gemaakt voor een helder wit balkenplafond. Daardoor kan de vloer een iets donkerder kleur hebben. Gekozen is voor antracietkleurige pvc vloerdelen (60x60cm) met een stoere betonlook van het merk Ambiant. In combinatie met de andere kleuren geeft dit een heel warm en spannend gevoel. En dat past bij deze boerderij. Op bijna iedere ondervloer kan pvc worden gelegd. Deze click pvc heeft een ondervloer van kurk die de akoestiek in de kamer ten goede komt. De vloer voelt heel comfortabel aan de voeten. En zeg nu eerlijk... in combinatie met het geweldige behang en gekozen kleuren verf op de muren is de kamer toch een plaatje? Kom naar onze winkel en laat je inpireren en adviseren. Als je een beetje hulp kan gebruiken welke stijl bij jou past; bezoek geheel vrijblijvend één van onze interieuradviesdagen. Klik hier om een afspraak te maken.

 


vtwonen aflevering 5 najaar 2019 - Woninginrichting-Aanhuis.nl Noordeloos
vtwonen aflevering 5 najaar 2019 - Woninginrichting-Aanhuis.nl pvc click vloer antraciet

Gerelateerde VT Wonen afleveringen