David & Lisanne uit Utrecht

De dag dat Lisannes bod op dit huis werd geaccepteerd, was ook de dag van haar eerste date met David. Hoewel hij wel aanwezig was bij de aankoop van haar eerste meubels, lukt het ze sinds ze samenwonen maar niet om het eens te worden over de inrichting. David had hij niet veel spullen en nam vooral platen, surfboards en boeken mee. Het voelt alsof het Lisannes inrichting is. En daar gaan wij wat aan doen!


vtwonen aflevering 4\3 najaar 2019 - Woninginrichting-Aanhuis.nl
vtwonen aflevering 4 najaar 2019 - Woninginrichting-Aanhuis.nl 2

Veel spullen of juist zo min mogelijk?

David is als persoon heel rustig en Lisanne is juist heel druk. Qua woonstijl is dat precies andersom. David houdt van gezelligheid, van veel spulletjes om zich heen en van verzamelen. Hij heeft een voorliefde voor een wereldse stijl, kleurrijk. Lisanne houdt van rustig. Scandinavisch zonder veel poespas. Ze wil zo min mogelijk rotzooi. Omdat ze allebei niet goed kunnen opruimen, zijn ze al tijden bezig met een goede opbergkast. Ze hebben wel ideeën maar het lukt ze maar niet. 

 


vtwonen aflevering 4 najaar 2019 - Woninginrichting-Aanhuis.nl 3
vtwonen aflevering 4 najaar 2019 - Woninginrichting-Aanhuis.nl 4

Ons Aanhuis momentje

Lisanne reist veel voor haar werk in is juist op zoek naar rust als ze thuiskomt na een vermoeiende werktrip. David wil juist drukte en gezelligheid om zich heen. Omdat ze beiden niet goed zijn in weggooien, staat het hele huis nu vol met spullen. Het huis is vrij klein en daarom wordt ervoor gekozen om in de kamer achter de keuken een inloopkast op maat te monteren. Het is nu vooral een rommelkamer waar we de kast zodanig inrichten dat er genoeg opgeborgen kan worden. De kast is gedeeltelijk open dat houdt de ruimte leuk en overzichtelijk en toch netjes. In de kast zijn planken voor de schoenen en kleding gemonteerd en er is ook een hanggedeelte. De laden en deuren zijn voorzien van 'push to open' en 'softclosing'. De gebruikte kleuren (nature grey en beige zand) zorgen voor rust en eenheid in de kleine ruimte. Wil jij thuis de boel ook eens lekker ordenen en ben je benieuwd naar de mogelijkheden in jouw huis? Vraag hier vrijblijvend een offerte aan of maak een afspraak in de winkel bij jou in de buurt!


vtwonen aflevering 4 najaar 2019 - Woninginrichting-Aanhuis.nl inloop kast op maat
vtwonen aflevering 4 najaar 2019 - Woninginrichting-Aanhuis.nl inloop kast op maat 2

Gerelateerde VT Wonen afleveringen