Joey & Miranda uit Houten

Vandaag zijn we in Houten. Joey en Miranda wonen sinds 2,5 jaar in een eengezinswoning in Houten, maar het echte thuisgevoel hebben ze nog niet kunnen vinden. Waar gaat het mis?


vtwonen aflevering 3 najaar 2019 - Woninginrichting-Aanhuis.nl pvc vloer
vtwonen aflevering 3 najaar 2019 - Woninginrichting-Aanhuis.nl pvc vloer 2

Robuust en donker of juist fris en gezellig?

Joey omschrijft zijn smaak als 'boerderijstijl'. Hij houdt van robuust, donker, eenvoudig, stoer en hout. Hij houdt van weinig kleuren en ziet het liefst alle meubels van een serie, dat is voor hem eenheid. Hij is ook dol op koffie en koeien, dat ziet hij graag terugkomen. Miranda houdt van zachte kleuren en ze houdt van licht in huis. Het huis moet fris zijn, maar ook warm en gezellig. Ze mist nu kleur en ziet het liefst pasteltinten in huis. Ook houdt ze wel van een praktisch en opgeruimd interieur en het mag best wel een beetje gewaagd.

 


vtwonen aflevering 3 najaar 2019 - Woninginrichting-Aanhuis.nl
vtwonen aflevering 3 najaar 2019 - Woninginrichting-Aanhuis.nl 1

Ons Aanhuis momentje

Eén van de knelpunten is dat hun smaken heel erg uit elkaar liggen. Ze zoeken het echte thuisgevoel. Waar ze het over eens waren is dat de oude vloer te donker was. En dat bleek niet een handige keuze in een kleine ruimte. Het pvc beviel hen erg goed dus is er voor een lichtere pvc vloer gekozen waardoor de woonkamer nu ook beter over lijkt te lopen naar de veranda. Dit zorgt voor een veel ruimere en frisse look. Het fijne aan deze COREtec pvc vloer (Haze) is dat er direct gekozen is voor elektrische vloerverwarming die je kunt bedienen via je smartphone. Door het gebruik van elektrische vloerverwarming laat de vloer de warmte direct door naar de kamer. Dat verwarmt het huis gelijkmatiger en je bespaart ook op gas. 

Wil je ook alle mogelijkheden bekijken om vloerverwarming of een andere vloer in huis te realiseren, maak een afspraak in één van onze winkels!

 


vtwonen aflevering 3 najaar 2019 - Woninginrichting-Aanhuis.nl pvc vloer met electrische vloerverwarming
vtwonen aflevering 3 najaar 2019 - Woninginrichting-Aanhuis.nl pvc vloer licht

Gerelateerde VT Wonen afleveringen