Ferdinand & Najet uit Amsterdam Osdorp

De tweede make-over van dit seizoen is te zien op zondag 29 september om 18:55 uur. 

Samen met Woninginrichting-Aanhuis.nl gaan de klussers & stylisten aan de slag om de bewoners weer verliefde gevoelens te laten krijgen voor hun huis. Vandaag zijn ze in Amsterdam Osdorp bij Ferdinand & Najet. Wat gaan ze daar doen?


vtwonen aflevering 2 najaar 2019 - Woninginrichting-Aanhuis.nl
vtwonen aflevering 2 najaar 2019 kast op maat - Woninginrichting-Aanhuis.nl

Engelse cottage of Oosterse elementen

Ferdinand houdt van de ‘klassieke’ tijd. Het liefst ziet hij de woonkamer ingericht als een Engelse cottage, met Chesterfield banken en grote meubels, dat vindt hij stijlvol en chique. Najet houdt van warme kleuren, donkere accenten, doorleefde elementen en strakke lijnen. Ze ziet graag een moderne onderlaag met subtiele Oosterse elementen. Als wit de overhand krijgt vindt ze het klinisch, steriel en niet praktisch. Ferdinand vindt haar smaak veel te veel poespas.


vtwonen aflevering 2 najaar 2019 kast op maat 2 - Woninginrichting-Aanhuis.nl
vtwonen aflevering 2 najaar 2019 - Woninginrichting-Aanhuis.nl

Ons Aanhuis momentje

Een woon- en leefgedeelte dat zo groot is dat de bewoners het maar niet gezellig krijgen. Het werd zelfs zo’n probleem dat Ferdinand het huis wilde verkopen, maar Najet wil haar droomhuis koste wat kost niet verlaten. 

Voor Ferdinand moet er vooral rust aanwezig zijn want voor hem is een opgeruimd huis, een opgeruimd hoofd. Misschien een beetje truttig, zegt hij zelf, maar hij vindt het gewoon mooi. Dus beginnen de vakmensen van Woningrinchting-Aanhuis.nl met het inmeten van een kast op maat. Niet te steriel, wel in kleur en vooral erg praktisch. Het is een echte eye-catcher in de woonkamer geworden, maar bovenal een 'plaatje'. 

Wil je ook zien wat een kast op maat in jouw huis kan betekenen? Kom naar 1 van onze winkels of maak een afspraak!


vtwonen aflevering 2 najaar 2019 kast op maat 3 - Woninginrichting-Aanhuis.nl
vtwonen aflevering 2 najaar 2019 kast op maat 4 - Woninginrichting-Aanhuis.nl

Gerelateerde VT Wonen afleveringen