Bart & Marieke uit Lelystad

De allereerste make-over is te zien op zondag 22 september om 18:55 uur. Let op: dat is de komende weken dus een halfuurtje eerder dan je gewend bent.

Na een zomer wachten is eindelijk het nieuwe seizoen van vtwonen weer gestart. Editie ‘weer verliefd op je huis’ welteverstaan. Wederom gaan de klussers & stylisten van vtwonen, samen met Woninginrichting-Aanhuis.nl aan de slag om de bewoners weer verliefde gevoelens te laten krijgen voor hun huis. Zo ook vandaag bij Bart & Marieke uit Lelystad. Benieuwd wat wij hebben gedaan?


vtwonen aflevering 1 najaar 2019 vloer - Woninginrichting-Aanhuis.nl
vtwonen aflevering 1 najaar 2019 gordijnen - Woninginrichting-Aanhuis.nl

Knus en praktisch?

Samen komen ze er niet uit, de inrichting van hun woonkamer in de twee-onder-een-kapwoning in Lelystad. Marieke houdt van knus, modern en geleefde materialen. Het mag in huis wel een beetje leven en ze durft stijlen door elkaar te mixen. Voor Bart is het vooral belangrijk dat dingen praktisch, kindvriendelijk en goed op te ruimen zijn. Hij houdt van hout, grijs, naturel, donker en degelijk, maar met een vleugje klassiek.  Om die twee verschillende smaken te combineren is Frans ingeschakeld en hij heeft er een droominterieur van gemaakt.


vtwonen aflevering 1 najaar 2019 vloer 2 - Woninginrichting-Aanhuis.nl
vtwonen aflevering 1 najaar 2019 vloer 3 - Woninginrichting-Aanhuis.nl

Ons Aanhuis momentje

Een woonkamer kan knus en praktisch ingericht zijn, maar het is niet af zolang er geen gordijnen hangen. Vandaar dat Frans heeft gekozen voor gordijnen van Vadain uit onze Aanhuis collectie met de kleur mint. Frans heeft gekozen voor een wave plooi in de gordijnen wat goed aansluit bij de smaak van de bewoners.

Bart & Marieke hebben ook de wens voor vloerverwarming, vandaar dat Frans gekozen heeft voor pvc op de vloer. De stoffeerders van Woninginrichting-Aanhuis.nl leggen hier een COREtec vloer in visgraat met de kleur Naturals + Spelt. Bijkomend voordeel van deze vloer is dat het minder contactgeluid veroorzaakt en erg praktisch met twee spelende kinderen in huis.

Wil je ook nieuwe gordijnen of een andere vloer? Vraag vrijblijvend een offerte aan of kom naar 1 van onze winkels!


vtwonen aflevering 1 najaar 2019 gordijn 2 - Woninginrichting-Aanhuis.nl
vtwonen aflevering 1 najaar 2019 vloer 4 - Woninginrichting-Aanhuis.nl

Gerelateerde VT Wonen afleveringen