Weer verliefd op je huis Heiloo

Een prachtige jaren ’30 woning, de droom van teenagelovers Shanna & René. Inmiddels wonen ze er 3 jaar en toch zijn ze er nog niet uitgekomen qua inrichting. Shanna’s smaak is klassiek en ze is dol op elementen uit de koloniale tijdperk. Ze wil een inrichting dat past bij een jaren ’30 woning. Tijdloos met lichte kleuren en veel accessoires. Exact het tegenovergestelde van René. Stoer, robuust en donker: de smaak van René. Kan je die 2 smaken goed combineren? Volgens Marianne, stylist van vtwonen, zeker wel! Zij geeft het stel een interieur dat helemaal past bij het droomhuis dat ze voor ogen hadden toen ze het kochten.


vtwonen Heiloo pvc vloer
vtwonen Heiloo pvc vloer

Een mooie grote ruimte met een enorm onrustige en sfeerverlagende tegelvloer. Erg praktisch, maar niet passend bij wat Marianne voor ogen heeft. De vloer moet praktisch blijven, maar mag zeker wat warmer. Met deze lichte pvc-vloer, Classic Oak van Woninginrichting-Aanhuis.nl, oogt de basis gelijk al rustiger, lichter en warmer.


vtwonen Heiloo pvc vloer
vtwonen Heiloo pvc vloer

Deze pvc-vloer heeft de uitstraling van echt hout, met wel de voordelen van pvc. Er ligt vloerverwarming onder de tegels en in combinatie met de pvc-vloer kan dit gewoon blijven liggen. Daarnaast heeft pvc een harde toplaag en maakt het minder contactgeluid. Erg praktisch met de spelende tweeling in huis.


vtwonen Heiloo pvc vloer
vtwonen Heiloo pvc vloer

Qua meubels en accessoires heeft Marianne goed nagedacht over de wensen van het stel. Stoere elementen als de stoelen aan de muur voor René en een klein koloniaal kastje tegen de wand van Shanna. Ook heeft Marianne gedacht aan de tweeling, die hebben een speelplek waar ieder kind van droomt.


vtwonen Heiloo pvc vloer
vtwonen Heiloo pvc vloer

Gegarandeerd een fijne basis in huis creëer je met deze pvc-vloer. Meer weten? Kom langs in onze winkel, daar vertellen we je er graag heel veel meer over.

Gerelateerde VT Wonen afleveringen