Weer verliefd op je huis Heemskerk

Vandaag staan we samen met Marianne op de stoep bij Lisette en Joop en hun 1,5 jaar oude dochter. Ze wonen in een hoekwoning in Heemskerk. Het huis stamt uit de jaren '90. Lisette wil graag een huis in Ibiza-style terwijl Joop liever alles laat zoals het is, hij houdt niet zo van verandering. Het zijn ook voornamelijk zijn meubels die er staan, die nog stammen uit de tijd van voor het samenwonen. 

Omdat de sfeer van beneden ook was doorgetrokken in de slaapkamer, wordt ook die ruimte aangepakt. En wat kun je daar het allerbeste in plaatsen? Juist, een kast op maat van Woninginrichting-Aanhuis.nl. 

Om de overgang voor Joop niet al té groot te maken, heeft Marianne gekozen voor schuifdeuren in een mooie neutrale kleur. De deuren zijn voorzien van een Finesse profiel in de kleur Nature grey (U115) en uitgerust met softclose. De kast is gemaakt van 18mm gemelamineerde panelen en te leveren in ruim 40 kleuren. Hier is ook gekozen voor Nature Grey voor het kastinterieur, de plinten en achterwand. 
De kast is helemaal op maat gemaakt en ingedeeld naar de wensen van Lisette en Joop. Er is veel aflegruimte en dat is prettig zodat ze er alle kleding makkelijk in kwijt kunnen. Gemak dient de mens dus er zijn diverse accessoires toegevoegd zoals een kledinglift, luxe lades (inclusief softclose en B3 greep), schoenenplank en een riem-/stropdassenrek. 

De kast is volledig maatwerk en dus zijn de hoogte (met een maximum van 2,78m ) en breedte volledig naar wens aan te passen. Deze uitvoering zoals geplaats bij Joop en Lisette is leverbaar vanaf €3588,- (exclusief montage).


1. vtwonen woonkamer - Woninginrichting-Aanhuis.nl
1. vtwonen woonkamer - Woninginrichting-Aanhuis.nl
1. vtwonen woonkamer - Woninginrichting-Aanhuis.nl

Gerelateerde VT Wonen afleveringen