Weer verliefd op je huis Zwaag

Zwaag

Voor stylist Wendy van vtwonen was het deze keer weer een uitdagende klus. Hoe krijg je namelijk een ruimte ingericht voor verschillende doeleinden? Een apart leefgedeelte, gescheiden van het eetgedeelte én een goede speelplek voor de kinderen. En hoe krijg je die gemixte smaken samen? Mirella houdt van industrieel en modern en Rick is meer van het romantische en warmte in het interieur. Een combi waar Wendy wel raad mee wist.

Het vale bruine laminaat was aan vervanging toe en was geen frisse basis om mee aan de slag te gaan. Wendy wilde graag een lichtere vloer die de ruimte optisch ook groter maakt en die past bij de klassieke smaak van Rick én de industrieel hippe restaurant-stijl waar Mirella van houdt. Zo is ze uitgekomen op een gemêleerde visgraatvloer, met lichte en donkere stukken, in een eikenlook pvc-vloer.

De pvc-vloer die Wendy heeft gekozen is van Moduleo en komt uit de Moods collectie. De Herringbone Medium soft  bestaan uit brede planken in twee kleuren en hij is gelegd in een groot visgraatmotief. Hij is gemêleerd gelegd, met verloof van licht en donker waardoor hij iets meer klassieke warmte geeft aan het huis. Daarnaast is de vloer krasvast en waterbestendig. Handig met kleine kinderen en voor in de keuken.

De vloer als basis is heel bepalend voor je interieur. De basis van je huis doet echt het meeste met de sfeer en uitstraling in een ruimte.


Lichtregulering met duettes
Heringbone vloer Moduleo door Woninginrichting-Aanhuis.nl
Duettes voor voldoende daglicht


Mooi licht in huis door Duettes van Woninginrichting-Aanhuis.nl
Moduleo Moods Herringbone
Moduleo Moods verkrijgbaar bij Woninginrichting-Aanhuis.nl

Naast de vloer heeft Woninginrichting-Aanhuis.nl er ook voor gezorgd dat Mirella en Rick de inkijk in huis kunnen reguleren. Met deze duette voor het keukenraam zitten ze uit het zich, alleen komt er nog wel voldoende daglicht binnen. Ook de Dock Four die je hebt gezien is bij de meeste Woninginrichting-Aanhuis.nl winkels verkrijgbaar. Gaaf hè!

Al met al een prachtige metamorfose waar twee stijlen weer goed zijn samengekomen. En waarin we geleerd hebben dat de vloer echt de basis is voor je gehele interieur!

Gerelateerde VT Wonen afleveringen