Weer verliefd op je huis Zwolle

Marjon & Else

Dat strak en vintage een mooie combi kan zijn, hebben we deze week gezien in het huis van Marjon en Else in Zwolle. Het was een beetje een bij elkaar geraapt zooitje. Een zooitje waarin Marjon het liever strak en functioneel wilde behouden, terwijl Else steeds meer vintage spullen met een verhaal in het interieur drukte. Ze waren klaar voor de mix van strak en vintage en daar heeft Fietje weer goed voor gezorgd.

Volgens Fietje horen in een jaren 30 huis eigenlijk geen landelijke terracotta-tegels in de hal en keuken. Die passen meer in een boerderij. De PVC-vloer met opvallend blokpatroon van de Moods collectie van Moduleo maakt de vloer statiger door het zwart/wit patroon met subtiele kleuren zoals beige en grijs. Kleuren die perfect passen bij de andere kleuren die Fietje heeft gebruikt voor de woonkamer. Zo zorgt ze voor meer eenheid in de woning. De keuze voor een PVC-vloer is simpel. Het mooie aan PVC is namelijk dat het zeer geschikt is om op een vloer met vloerverwarming te leggen. En in de keuken ligt vloerverwarming. Daarnaast is PVC een sterk materiaal dat goed tegen een stootje kan.


Moods Hexagon vloer
pvc vloer moods van Woninginrichting-Aanhuis.nl
PVC vloer van Moduleo Moods te verkrijgen bij Woninginrichting-Aanhuis.nl

Het resultaat? Een warm en uitnodigend interieur. Zacht warme kleuren in de woonkamer, met een heldere lichte vloer. Een mix van strak/nieuw met de oude spulletjes en een aantal meubels van Else. Echt een huis waar Marjon en Else met hun dochter zich thuis gaan voelen.

Ben jij ook zo enthousiast over de vloer? Deze Moduleo Moods vloer in Hexagon patroon is in verschillende maten en kleuren te krijgen. Voor €59,99 per m2 heb je deze aparte en geweldige vloer bij je in huis liggen. 

Gerelateerde VT Wonen afleveringen