Weer verliefd op je huis Rijswijk

Annemiek & Ed

Het zou je niet ontgaan zijn, Annemiek is gek op kleur. En op spulletjes. Het was nogal druk in het huis van Annemiek & Ed en dat is best een understatement. Gelukkig is daar vtwonen en goddank hebben zij Marianne meegebracht. Marianne zorgt weer voor rust in het huis, met een kleine knipoog naar kleur. En voldoende ruimte voor alle verzamelde spulletjes van Annemiek.

Vouwgordijnen

Annemiek en Ed vinden hun radiatoren heel mooi en hebben daardoor eigenlijk nooit raamdecoratie bij het achterraam uitgekozen. Ze wilden geen gordijnen voor de radiatoren hangen. Marianne heeft gekozen voor vouwgordijnen. Vouwgordijnen van het merk Inside blinds in een neutrale roomwitte kleur. De stof van deze vouwgordijnen bestaat uit een weving van verschillende natuurlijke vezels, waardoor hij een structuur heeft die warmte uitstraalt. Woninginrichting-Aanhuis.nl heeft ze op maat laten maken zodat ze precies binnen het kozijn hangen en tot aan de radiator naar beneden kunnen, zonder overtollige lengte.


Inside vouwgordijnen door Woninginrichting-Aanhuis.nl
vouwgordijnen van Inside verkrijgbaar bij Woninginrichting-Aanhuis.nl
vtwonen 2017 schilderwerk door Woninginrichting-Aanhuis.nl

Schilderwerk

Naast het ophangen van de vouwgordijnen zijn de vakmannen ook in touw geweest met de kwast en hebben ze perfect schilderwerk geleverd in het huis van Annemiek en Ed. Mooie rijke kleuren op de muren die wel kleur hebben, alleen niet te opvallend zijn. Kortom; een rustiger kleurenpalet met volwassen meubels. Precies de wens van Annemiek en Ed.

Wat een heerlijke make-over: applaus voor Marianne!!

Wil jij ook deze mooie vouwgordijnen van Inside blinds? Kom dan bij ons langs, zoek je favoriete kleur uit en wij komen later bij jou thuis om je raamdecoratie op te meten. Zo weet je zeker dat je raamdecoratie precies past. 

Of ben je zelf niet zo handig, maar wil je wel je huis geschilderd hebben? Informeer dan naar onze verfservice. Onze vakmannen staan zeker voor je klaar om van jouw huis een perfect geschilderd plaatje te maken. 

Gerelateerde VT Wonen afleveringen