Weer verliefd op je huis Castricum

Els en Marcel

Els en Marcel wonen samen met hun twee zoons en pleegzoons in een echt mannenhuis. Niet persé mannelijk door het interieur, maar door de hoeveelheid mannen. En daardoor mist Els wel een beetje de vrouwelijkheid, warmte en gezelligheid in huis. Iets waar Marcel geen last van heeft. Hij wil rust. Het liefst strak en opgeruimd. Gelukkig is daar ‘Frans to the rescue’ en brengt de rust en gezelligheid samen.

Frans' sausje

Frans heeft gebruik gemaakt van donkere en warme kleuren en materialen, met een strakke en industriële uitstraling. Een nieuw interieur in een echt Frans’ sausje. Met meubels en mooie designobjecten die passen bij de smaak van Marcel en accessoires en smaakvolle aankleding voor Els.

In de woonkamer ligt een prachtige parketvloer die als basis is blijven liggen. Voor in de keuken en de hal heeft Frans gekozen voor een stoere betonlook PVC-vloer. Deze PVC-vloer staat in mooi contrast met het hout van de parketvloer. Voordeel van deze PVC-vloer is dat hij heel sterk is én makkelijk in onderhoud. Daarnaast is hij ook waterbestendig, wat dan weer extreem handig is voor in de keuken.


pvc-vloer met betonlook, verkrijgbaar bij Woninginrichting-Aanhuis.nl
pvc vloer Woninginrichting-Aanhuis.nl
pvc vloer beton look Woninginrichting-Aanhuis.nl

Al met al een stoere make-over. Iets wat we kennen van Frans en waar we stiekem allemaal gek op zijn!

PVC-vloer van Moduleo LayRed collectie Jet Stone

Natuurlijk te verkrijgen bij Woninginrichting-Aanhuis.nl voor €46,99 per m².

Gerelateerde VT Wonen afleveringen