Weer verliefd op je huis Amsterdam

Lisa en Raoul

De samenwonende Lisa en Raoul uit Amsterdam wonen in een echt mannenhuis. Geheel in de smaak en stijl van Raoul. Daar mocht echt nog wel een vrouwelijke touch in komen. Stylist Marianne weet daar wel raad mee en heeft van ‘the mancave’ een fijn thuis gemaakt voor Raoul als Lisa én de kleine die ze verwachten. Lisa heeft als voorkeur een bohemien stijl, terwijl Raoul van het moderne is. Het botst gigantisch, maar met het plan van Marianne zie je de mix goed terug. Toch modern met mooie etnische elementen.

Keramo vloer

De donkere laminaatvloer was een doorn in het oog. Volgens Lisa geeft het wel warme in een kil huis, alleen heeft zij liever een lichtere vloer met meer kleur en gezelligheid. Volgens Marianne was de vloer erg aanwezig. Zij heeft als voorkeur een lichtere vloer die optisch de ruimte groter maakt. Zo kan ze ook meerdere kleuren mee combineren zonder dat ze de ruimte te donker maakt.

Marianne heeft gekozen voor een Keramo vloer met een eikenhouten toplaag. De vloer is behandeld met woodpowder, wat de vloer extra hard maakt en waardoor deze minder onderhoud nodig heeft. De Keramo vloer is een neutrale vloer met planken van 27 cm breed, die de ruimte lichter en ruimer doet lijken. Door de woodpowder is de vloer sterker dan normale houten vloeren en komen er minder snel krassen in.


Keramo zo sterk als steen met het uiterlijk van hout
Keramo vloer Woninginrichting-Aanhuis.nl
Woninginrichting-Aanhuis.nl Keramo vloer

Het hele huis heeft een flinke opfrisser gekregen met het schilderwerk. Rustige natuurlijke kleuren die meer warmte geven voor Lisa. Een goede tegenhanger voor het donkere behang in de eethoek.

De Keramo vloer is verkrijgbaar bij Woninginrichting-Aanhuis.nl voor €75,50 per m2. 

Gerelateerde VT Wonen afleveringen