Weer verliefd op je huis Heemstede

vtwonen 'weer verliefd' aflevering 3: Heemstede

Een bungalow uit de jaren ’60 hebben zij volledig verbouwd. Alleen zonder ‘eigen’ smaak, warmte en gezelligheid toe te voegen. Best lastig natuurlijk als je smaken volledig uit elkaar liggen. Zo ook bij Daniëlle en Hans uit Heemstede. Laat hij nu van modern en zwart houden en zij van Scandinavisch en licht. Fietje ziet dat probleem niet en maakt van deze iets wat saaie bungalow een warm en leefbaar huis waarbij beide smaken samen komen.

Daniëlle ‘wint’ wel een beetje als je de kleuren ziet. Ze zijn licht en geven veel warmte. De strakke meubels zijn weer in de stijl van Hans. Zoals de kast van Woninginrichting-Aanhuis.nl.


kast op maat woninginrichting aanhuis
kast op maat van woniniginrichting-aanhuis.nl voor tv boeken
draaideurkast op maat van woninginrichting-aanhuis.nl

Door de grote open ruimte is het huis van Daniëlle en Hans net een showroom die leeg aanvoelt. Met 2 kleine kinderen hebben ze ook last van de akoestiek. Niet zo gek natuurlijk als er niets in de kamer staat wat de klank absorbeert. Fietje heeft dat opgelost door een kast op maat te gebruiken als roomdivider. De kast heeft een neutrale grijs-beige kleur ‘Nature Grey’, die goed bij de kleur van de keuken aansluit en het stippenbehang waar hij haaks voor komt te staan. De kast bestaat uit twee ondiepe kasten en heeft een totale breedte van 2 meter. Aan de kant van de keuken open vakken voor mooie spullen en met dichte draaideuren om het speelgoed van de kinderen achter op te bergen. Aan de andere kant, richting zithoek, staat de tv én is er een ruimte voor de lievelingsboeken van Hans.

Al met al een 'wowfactor-kast' die zorgt voor afbakening van de grote ruimte en het geeft extra veel opbergmogelijkheden. Heb jij ook een grote ruimte in de woonkamer en kan je wel een kast gebruiken als roomdivider? Of wil jij een kast waar je je spullen kan opbergen of juist mooi kan laten zien? Kom dan langs in één van onze showrooms om een kast op maat uit te zoeken. Precies zoals jij het wilt.  

De kast van deze aflevering heeft een adviesverkoop €4980.- inclusief meet en montage.

Gerelateerde VT Wonen afleveringen