Weer verliefd op je huis Heiloo

Ernst & Anouck

Soms komt aan al het moois een einde. Zo ook aan het seizoen van vtwonen ‘weer verliefd op je huis’. Gelukkig mogen we nog genieten van deze fantastische laatste make-over. Compleet met het super stijltje van Frans. Topstylist Frans die de uitdaging had om de stijlen van Ernst en Anouck samen te smelten. Maar daar heeft de briljante Frans geen last van gehad. Hij heeft er een prachtig modern en industrieel geheel van gemaakt. Met strakke vormen, mooie meubels en een knipoog naar de vintage look.

 

Ernst & Anouck verdienen een nieuwe start en dat lukt ongetwijfeld met dit nieuwe interieur. Wat ze ook nodig hadden was meer opbergruimte. Meer dan alleen de Mees Kees kast. Frans heeft een kast op maat van Allure laten maken. Om de hoogte te benutten is de kast tot aan het plafond gemaakt. Meer ook om een inbouwkast effect te maken, in plaats van gewoon een kastje aan de muur. En Frans heeft nog een extraatje toegevoegd aan de kast met een zitplekje midden in de kast. Een echte eyecatcher in de kamer! En de kleur van de kast past precies bij het behang en de al bestaande kast.


Kast op maat van Woninginrichting-Aanhuis.nl
Woninginrichting-Aanhuis.nl ontzorgt
Metamorfose door Woninginrichting-Aanhuis.nl


Vouwgordijnen verkrijgbaar bij Woninginrichting-Aanhuis.nl
Ook behang vind je bij Woninginrichting-Aanhuis.nl
Kast op maat met zitplek

Met de rustige kleuren, stoere elementen en de perfecte mix van stijlen is deze metamorfose echt geslaagd. Heerlijk om hier het seizoen mee af te sluiten. Maar wees niet getreurd, we komen zeker terug. Terug met nog meer mooie vloeren, sfeervolle raamdecoratie, perfect schilder- en behangwerk én de meest indrukwekkende kasten.

 

Wil jij ook zo’n super, geweldige en te gekke kast uit deze aflevering of eentje met eigen aanpassingen? Kom dan naar één van onze winkels en zoek daar jouw kast op maat uit!

Gerelateerde VT Wonen afleveringen