Weer verliefd op je huis Ter Aar

Silvia en Ruud wonen sinds 4 jaar in een koopwoning in Ter Aar. Silvia noemt zichzelf een echte interieur-junk en gooit het interieur constant om. De meubels schuiven wat af en de muren hebben alle kleuren al gehad.
Ruud wil in ieder geval comfortabele stoelen en zou graag de onrust bij Silvia weghalen met een blijvend interieur. Dus Viktor en de stylist gingen op missie!

 

Woninginrichting-Aanhuis.nl leverde de prachtige plissé gordijnen. Deze zijn ook te combineren met Top-Down/Bottom-Up bediening, waarbij de gordijnen zowel boven als onder te verstellen zijn.

Het behang in de woonkamer en keuken is van Eijffinger (collectie Grenada), net als de gordijnen in de woonkamer (stof Secco). Beide zijn verkrijgbaar bij Woninginrichting-Aanhuis.nl.

 

Meer weten? Kijk op onze website of in de winkel bij je in de buurt.


vtwonen - seizoen najaar 2016 - aflevering 5 - Plisségordijnen met top-down/bottom-up bediening - Woninginrichting-Aanhuis.nl 1
vtwonen - seizoen najaar 2016 - aflevering 5 - Plisségordijnen met top-down bottom-up bediening - Woninginrichting-Aanhuis.nl 2

Gerelateerde VT Wonen afleveringen