Weer verliefd op je huis Rotterdam

De Deense Alex kwam naar Nederland voor Chanou, maar schrok flink van haar interieur met gekleurde banken en zebrastoelen. Inmiddels wonen ze met hun twee dochtertjes in een rijtjeshuis in Rotterdam, waar Viktor Brand hen bezoekt.

De wens van Chanou is warmte en het ‘elke dag kerst-gevoel’, maar Alex houdt van Scandinavisch: hout en strak. Hun eigen resultaat was een onpersoonlijk, kaal en steriel huis.


vtwonen - seizoen najaar 2016 - aflevering 2 - click Marmoleum-vloer - Woninginrichting-Aanhuis.nl 1
vtwonen - seizoen najaar 2016 - aflevering 2 - click Marmoleum-vloer - Woninginrichting-Aanhuis.nl 2

Stylist Fietje combineert de beide smaken en culturen, en zorgt voor een warm interieur. Ze kiest daarbij onder andere voor een prachtige, warm grijze Click Marmoleum vloer van Forbo. Deze natuurlijke en sterke vloer kan tegen een stootje en is zeer slijtvast. En wist je dat Marmoleum antibacterieel en anto-statisch is? Meer weten? Kom naar een van onze winkels of bekijk de collectie online.

Eijffinger plaatste twee prachtige gordijnstoffen die natuurlijk ook bij Woninginrichting-Aanhuis.nl te bestellen zijn: het vouwgordijn komt uit de collectie Adelaide en het gordijn in de woonkamer is gemaakt uit de stof Linwood (met een ingeweven verticaal streepje).


vtwonen - seizoen najaar 2016 - aflevering 2 - click Marmoleum-vloer - Woninginrichting-Aanhuis.nl 3
vtwonen - seizoen najaar 2016 - aflevering 2 - click Marmoleum-vloer - Woninginrichting-Aanhuis.nl 4

Gerelateerde VT Wonen afleveringen