Warme voeten

Hoe heerlijk is het om ook op dagen dat het wat frisser is toch op je blote voeten door je woonkamer te lopen? En niet alleen warmte voor je voeten, de gehele kamer is warmer. Met de zekerheid van gelijkmatige temperatuur op iedere plek. Dat is vloerverwarming.

Geen radiatoren meer in je kamer, maar verwarming in je vloer. Woninginrichting-Aanhuis.nl freest vloerverwarmingen in bestaande dekvloeren, zoals betonvloeren en soms ook in aanwezige tegelvloeren. Tevens leggen wij ook elektrische vloerverwarming voor je aan als dat jouw voorkeur heeft. Elk soort vloerverwarming heeft een groot aantal voordelen, waardoor deze erg populair is:

  • Minder energieverbruik
  • Prettige omgevingswarmte
  • Geen radiatoren meer nodig
  • Geen koude voeten meer
  • Milieuvriendelijk
  • Constante aangename temperatuur

Vloerverwarming - Woninginrichting-Aanhuis.nl
Vloerverwarming - Woninginrichting-Aanhuis.nl

Elektrische vloerverwarming: de voordelen

Elektrische vloerverwarming verwarmt een goed geïsoleerd huis gelijkmatiger, constanter en milieuvriendelijker dan een systeem met radiatoren. De gasbesparing met vloerverwarming ontstaat niet alleen door de lagere temperatuur, maar ook doordat de thermostaat één of twee graden lager kan.

Dat komt doordat vloerverwarming heel constant warmte afgeeft in de vorm van aangename stralingswarmte. Dit zorgt ook voor minder tocht en meer comfort in huis. Details over de werkwijze en informatie over welke pluspunten elektrische vloerverwarming voor jouw woning levert lees je hier.  


Vloerverwarming pvc | vloerverwarming | Woninginrichting-Aanhuis.nl
Vloerverwarming pvc | vloerverwarming | Woninginrichting-Aanhuis.nl

Elektrische vloerverwarming gezien bij vtwonen

Gezien bij vtwonen 'Weer verliefd op je huis'. Elektrische vloerverwarming in combinatie met een marmoleum vloer. De marmoleumvloer is een goede geleider van warmte en past dus perfect bij de elektrische vloerverwarming matten.

Bij Woninginrichting-Aanhuis.nl hebben wij vele vloersoorten die geschikt zijn voor elektrische vloerverwarming. Die laten wij graag aan je zien, of kom vloerstalen uitlenen om thuis te bepalen welke vloer je het mooist vindt. 

Wij komen graag jouw elektrische vloerverwarming en de door jou gekozen vloer leggen. Wanneer je voor dit soort vloerverwarming kiest kan je jouw vloerverwarming ook nog laten koppelen aan een slimme thermostaat. Ook daarvoor kan je bij de experts van Woninginrichting-Aanhuis.nl terecht want slimmer wonen oftewel smart home is onze passie. Dan kan je straks vanuit elke plek en wanneer je wilt jouw elektrische vloerverwarming via een app op je smartphone bedienen. Altijd thuis komen in een aangenaam warme woning, hoe fijn is dat?! 


elektrische vloerverwarming - Woninginrichting-Aanhuis.nl
vtwonen marmoleum in combinatie met elektrische vloerverwarming - Woninginrichting-Aanhuis.nl

Hoe werkt het? Infrezen standaard vloerverwarming

Naast elektrische vloerverwarming kan je ook voor standaard vloerverwarming kiezen. Woninginrichting-Aanhuis.nl freest vloerverwarmingen in bestaande dekvloeren, zoals betonvloeren, click pvc vloeren en soms ook in aanwezige tegelvloeren. Vloerverwarming laten infrezen kan als bijverwarming, maar zeker ook als hoofdverwarming. Met vele voordelen als energiebesparing, gelijkmatig verdeelde warmte én geen koude voeten meer.


Infrezen vloerverwarming | Woninginrichting-Aanhuis.nl
Infrezen vloerverwarming | Woninginrichting-Aanhuis.nl

Vloerverwarming laten leggen: onze werkwijze

Wij, of liever gezegd onze opgeleide vakmannen, verzorgen de totale installatie van de vloerverwarming, van het infrezen tot het aansluiten van het systeem, inclusief het adviseren en aanbrengen van een energiezuinige pomp. De sleuven smeren wij vervolgens aan met een sterke snelcement van Eurocol. Tenslotte egaliseren wij de vloer. Onze vakmannen leggen daarna de gewenste vloer, zoals een pvc vloer of marmoleum op de afgewerkte egalinelaag.

Vloerverwarming en geschikte vloeren

Als je vloerverwarming laat leggen dan kies je voor een vloer die geschikt is om met dit type verwarming te combineren. PVC vloeren en marmoleum geven de warmte vanuit de vloerverwarming uitstekend door aan de ruimte en worden daarom vaak gekozen. Je kan ook andere vloersoorten combineren met vloerverwarming. Stel je gaat voor houten vloeren, laminaat of tapijt laat het ons weten. Wij hebben jaren ervaring en kennis en helpen jou graag bij het maken van de beste keuze. 

Geïnteresseerd in vloerverwarming? Kom dan naar de Woninginrichting-Aanhuis.nl winkel bij jou in de buurt. 

Vind een winkel
Producten
Diensten