Hét vloerverwarming-event van het jaar!

Kom alles te weten over vloerverwarming! 

Kies jij voor vloerverwarming, omdat jij jouw woning graag wil verduurzamen? Of overweeg je het wellicht om af te zijn van de ouderwetse radiatoren in de woonkamer? Er zijn tegenwoordig ontzettend veel redenen om vloerverwarming te overwegen, waaronder besparen op je energierekening. Tijdens het vloerverwarming-event vertellen onze specialisten jou alles over de mogelijkheden van vloerverwarming voor jouw woning. Tevens kun jij volop genieten van geweldige combinatiedeals en acties! Boek snel jouw plekje; bekijk onderaan de pagina alle deelnemende winkels en beschikbare data!Jouw vloerverwarming vind je bij Aanhuis.nl! 

Of je nou op zoek bent naar vloerverwarming voor een pvc vloer, vinyl vloer of een laminaat vloer; onze Aanhuis.nl winkels zijn gespecialiseerd in verschillende soorten vloerverwarming! Denk aan het infrezen van jouw vloerverwarming, elektrische vloerverwarming of de bekende wrap systems. Tijdens ons vloerverwarming-event nemen we samen rustig de tijd om uit te zoeken wat jouw wensen zijn en welke vloerverwarming daar het beste op aansluit. Voor iedere situatie hebben wij een gepaste oplossing. Kortom: een event dat je niet mag missen als je op zoek bent naar vloerverwarming!Meld je aan voor het vloerverwarming-event!

Waarom wil jij dit event niet missen:

  • Bespaar met vloerverwarming op je energierekening
  • Bespreek met een expert alle mogelijkheden voor jouw woning
  • Profiteer van mooie acties en combinatiedeals


Vind een winkel in de buurt en boek jouw plekje! 

Klik hieronder op een locatie en datum om je in te schrijven voor het vloerverwarming-event bij jou in de buurt. Heb je toch nog vragen? Kom dan gerust even langs, we vertellen je graag alles wat je wilt weten!