Vinylvloeren van Interfloor

Dit bedrijf is een van de toonaangevende leveranciers op het gebied van vinylvloeren, Interfloor bestaat al sinds 1828. Wereldwijde trends worden door de ontwerpers in de gaten gehouden waardoor je altijd kan kiezen uit eigentijdse en klassieke vinyl collecties. Zowel houtlook- als ook steenlook vinyl is met het oog niet van een echte houten vloer of echte stenen plavuizen te onderscheiden. Bovendien voelt een vinylvloer niet koud aan je voeten, een van de voordelen tegenover echt houten of betonnen vloeren. Laat je verrassen door het prachtige assortiment vinylvloeren van Interfloor! 


Steenlook vinyl van Interfloor in vele kleuren | Woninginrichting-Aanhuis.nl
Vochtbestendig Interfloor vinyl geschikt voor de keuken | Woninginrichting-Aanhuis.nl

Interfloor vinyl collecties

Binnen de houtlook vinylvloeren kies je uit warme en vergrijsde houdtinten, van heel licht essen tot diep donkerbruin eiken. Naast rechte houtplanken in verschillende plankbreedtes zijn er ook visgraat look vinylvloeren verkrijgbaar. Zo is de Modern Wood collectie recent uitgebreid met drie nieuwe visgraat patroon dessins. 

Wil je een houtlook vinylvloer die ook voor intensief gebruik geschikt is, dan is de Dynamic Wood collectie jouw beste keuze. De vinylvloeren hebben een Black Tex Backing, deze exclusieve onderkant van de vloer maakt hem ook bestendig voor projectgebruik, zoals op kantoor. De Dynamic Wood kan tegen zwenkwielen, is geluiddempend, vochtbestendig en brandvertragend. Ook bij deze vinylcollectie kies je uit diverse plankafmetingen en schitterende, natuurgetrouwe houtlook dessins. 


Houtlook vloer houtpatroon vinyl van Interfloor | Woninginrichting-Aanhuis.nl
Waterbestendig houtlook vinyl van Interfloor voor badkamers | Woninginrichting-Aanhuis.nl

Van beton- tot marmerlook vinyl

Marmer is een lichte kleur natuursteen met een prachtige structuur en het materiaal is erg kostbaar. De vinyl versie heeft dezelfde luxe uitstraling en is daarnaast aantrekkelijk qua prijs. Binnen de Dynamic Basalto collectie heb je de keuze uit verschillende basalt-achtige marmer-betonlook vloeren, een marmerlook vloer voor elke woonstijl! 

Ben je helemaal gecharmeerd van de strakke uitstraling van betonlook vloeren? Laat je dan verrassen door de Betona Project collectie, die geschikt is voor zeer intensief gebruik. Of je thuis de industriële woonstijl wilt creëren of een robuuste betonlook vinylvloer voor je kantoor zoekt, binnen de Betona Project collectie kan je gegarandeerd slagen.  


Interfloor vinyl marmer look steenlook vinyl | Woninginrichting-Aanhuis.nl
Steenlook vinyl betonlook vinylvloer woonkamer Interfloor | Woninginrichting-Aanhuis.nl

Wat zijn de voordelen van Interfloor vinylvloeren? 

Vinylvloeren zijn makkelijk te onderhouden, je hebt een enorme keuze aan kleuren en dessins en ze voelen in tegenstelling tot een betonnen vloer niet koud aan je voeten. Vinyl heeft nog veel meer voordelen, zoals:

  • Vinyl is vochtbestendig en geschikt voor bad en keuken
  • Vinyl is geschikt voor vloerverwarming
  • Vinyl kan voor zwaar woongebruik en projectmatig ingezet worden
  • Vinylvloeren zijn geluiddempend
  • Vinyl is vlekbestendig, slipbestendig en zeer kleurecht
  • Vinyl heeft brandvertragende eigenschappen

Alle vinylvloeren van Interfloor hebben een isolerende werking, een hoge slijtvastheid en betoveren door de echtheid van de patronen. Vloeren van Interfloor voldoen uiteraard aan strenge kwaliteitseisen en ondergaan een nauwkeurige eindcontrole. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor vinyl bij jou thuis? Wij helpen je graag bij het maken van de beste keuze. Voor inspiratie en advies kom je naar de showroom, er is altijd een winkel bij jou in de buurt. Tot snel! 


Interfloor Modern Wood houtplanken vinyl natuurlijke houtlook | Woninginrichting-Aanhuis.nl
Interfloor Modern Stone vinyl steenlook vloer moderne kleuren kinderkamer slaapkamer | Woninginrichting-Aanhuis.nl

Vind een winkel
Producten
Diensten