Veerkrachtig, soepel en makkelijk te onderhouden

Welke voordelen heeft vinyl?

Vinyl is een zachte vloerbedekking die warm en comfortabel aanvoelt aan je voeten. Vinylvloeren worden door verschillende bedrijven geproduceerd, onder andere Forbo en Interfloor. Vinyl is onder andere bekend onder de merknaam Novilon. Naast comfort hebben vinylvloeren nog veel meer voordelen te bieden:

  • Geluiddempend
  • Duurzaam
  • Krasvast, slijtvast en waterbestendig
  • 100% antistatisch

Vinyl vtwonen collectie

Wist je dat er zelfs een vtwonen vinylvloeren collectie is? De prachtige vtwonen vloeren met wow-factor zijn bovendien in 16 kleuren verkrijgbaar en makkelijk te onderhouden.

De collectie is samen met de designers van vtwonen ontworpen, onze interieurstylist helpt je graag bij de keuze van een prachtige vinylvloer voor jouw interieur. Plan een afspraak voor een adviesgesprek of lees hier welke voordelen de populaire vinylvloeren nog meer te bieden hebben. 


Vinyl vloer Dynamic Cemento
Steenlook vinyl vloer slaapkamer | Woninginrichting-Aanhuis.nl

Zijn vinylvloeren geschikt voor vloerverwarming?

Ja, deze vloeren kunnen op vloerverwarming gelegd worden. Wel moet de vloer dan verlijmd worden, iets wat de experts van Woninginrichting-Aanhuis.nl vakkundig voor je kunnen uitvoeren. Bovendien zijn vinylvloeren Ftalaat vrij, dit is voor veel mensen tegenwoordig erg belangrijk. Ze zijn in 2 meter en 4 meter breedte beschikbaar. Ook goed om te weten, op de vtwonen vinylvloeren geldt 15 jaar fabrieksgarantie.  

Wat is belangrijk bij het leggen van vinyl vloeren?

Onze vakmensen, ook wel stoffeerders genoemd, zijn toppers in het leggen van iedere vloer, zo ook de vinyl vloeren. Het leggen van een vinylvloer begint met een goede voorbereiding, het egaliseren. Bij een vinyl of novilon vloer is egalisatie nodig. Een volledig vlakke ondervloer geeft het mooiste resultaat. En een vloer is pas een droomvloer wanneer ook de plinten gemonteerd zijn. Deze service mag je uiteraard verwachten van Woninginrichting-Aanhuis.nl. 


Vinyl vloer betonlook woonkamer| Woninginrichting-Aanhuis.nl
Vinyl vloer visgraat look eethoek woonruimte | Woninginrichting-Aanhuis.nl

Welke vinylvloer is jouw favoriet?

Kies je de stoere betonlook vinylvloer? Of spreekt de natuurlijke uitstraling van een houtlook vloer je meer aan? Welke keuze je ook maakt met deze prachtige vinylvloeren maak je de juiste keuze. Mooi Dutch Design, geluidsarm, onderhoudsvriendelijk, comfortabel en sterk. In combinatie met passend advies rond je woonstijl en interieur heb je jaren plezier en geniet je volop van je vinylvloer.   


Vinyl vloer plavuizen stenen tegels look steenlook vinyl keuken | Woninginrichting-Aanhuis.nl
Vinyl vloer waterbestendig badkamer | Woninginrichting-Aanhuis.nl

Vind een winkel
Producten
Diensten