Tapijtvloeren van Interfloor

Het bedrijf bestaat al sinds 1828 en is een van de meest toonaangevende leveranciers van hoogwaardig tapijt. De ontwerpers van Interfloor lanceren steeds weer eigentijdse en stijlvolle collecties tapijtvloeren. Binnen het grote assortiment tapijt heb je ook de mogelijkheid om voor duurzame producten te kiezen. Kortom, Interfloor biedt jou prachtige tapijtvloeren en karpetten voor elke toepassing, van licht woongebruik tot intensief projectgebruik.


Zacht tapijt van Interfloor in vele kleuren | Woninginrichting-Aanhuis.nl
Interfloor tapijt geschikt voor zwenkwielen | Woninginrichting-Aanhuis.nl

Interfloor tapijtcollecties

Elk tapijt van Interfloor is in vele kleuren verkrijgbaar, van zachte tinten tot trendy dessins. De Carre Wool collectie bestaat uit duurzame en natuurlijke tapijtvloeren die van 100% zuiver scheerwol zijn gemaakt. En wat voelt een wollen vloer warm en zacht aan je voeten! De Ravenna Solution Dyed PES collectie is nieuw, super zacht, eenvoudig te onderhouden, kleurecht, en geschikt voor normaal woongebruik. De keuze uit maar liefst 11 kleuren en de goede prijs-kwaliteitverhouding maken deze tapijtvloer nog aantrekkelijker.


Comfortabel Interfloor tapijt in vele kleuren | Woninginrichting-Aanhuis.nl
Werkplek in huis of op kantoor met slijtvast Interfloor tapijt | Woninginrichting-Aanhuis.nl

Specials: tapijtvloeren met dessin of voor projectgebruik

Voor energieke tapijtvloeren met vintage look dessins in trendy kleuren kies je de vernieuwde Mystique collectie. Of je voor kamerbreed tapijt of een karpet uit de Mystique collectie kiest, je hebt altijd een echte eyecatcher in huis die zelfs voor zwaar gebruik geschikt is. Er zijn tevens prachtige tapijtvloeren voor normaal tot zwaar projectgebruik verkrijgbaar. De Monza Project-SDN tapijt collectie is verkrijgbaar in moderne kleuren, eenvoudig te onderhouden, comfortabel en stijlvol.


Interfloor Mystico collectie karpet vintage dessin trendkleur woonkamer | Woninginrichting-Aanhuis.nl
Interfloor Monza projecttapijt collectie slijtvast en stijlvol kantoor werkplek bedrijfspand | Woninginrichting-Aanhuis.nl

Duurzaam tapijt van Interfloor

Dat milieu en natuur voorop staan bij Interfloor zie je terug in de tapijtcollecties. Er zijn verschillende collecties die gemaakt zijn van duurzame grondstoffen of geproduceerd zijn zonder kleurstoffen of volledig gerecycled kunnen worden.

Ravenna

De nieuwe tapijtcollectie van Interfloor is gemaakt van super zacht, duurzaam Solution Dyed PES garen waardoor het tapijt uiterst kleurecht is en onder andere bleekmiddelbestendig. Ook het onderhoud is erg eenvoudig. Hetzelfde geldt voor de projecttapijt collectie Monza. Ook deze is gemaakt van Solution Dyed materiaal. Een duurzame vloer die geschikt is voor zwaar gebruik. Met de Monza tapijtvloeren maak je ook voor kantoorruimtes, hotels of openbare gebouwen een duurzame keuze.

Carree Wool

Dit tapijt is gemaakt van duurzame en natuurlijke grondstoffen. Er zijn geen kleurstoffen gebruikt. Bovendien heeft deze weeflook vloer een luxe uitstraling, uitstekende kwaliteit en is zelfs geschikt voor normaal tot zwaar woongebruik.


Interfloor Carre Wool collectie van duurzame scheerwol | Woninginrichting-Aanhuis.nl
Interfloor RAVENNA collectie super zacht | Woninginrichting-Aanhuis.nl

Welke voordelen bieden tapijtvloeren van Interfloor?

Hier hebben wij alle voordelen van Interfloor tapijt voor je op een rij gezet:

  • Geluiddempend
  • Isolerend vanwege warmteweerstand
  • Brandvertragend
  • Slijtvast
  • Kleurecht
  • Eenvoudig te onderhouden

En uiteraard voldoen Interfloor tapijtvloeren aan specificaties en ondergaan ze een eindcontrole om ervoor te zorgen dat je als klant een uitstekend tapijt in huis hebt waar je nog jaren van geniet. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden bij jou thuis?

Maak een afspraak voor vrijblijvend advies of laat je in de showroom inspireren en kom naar de winkel bij jou in de buurt. Wij helpen je graag bij het kiezen van het juiste tapijt en onze vakmannen komen je nieuwe tapijtvloer netjes en strak bij jou thuis leggen wanneer jij dat wilt.


Interfloor Murano collectie warm, isolerend en stijlvol voor de slaapkamer | Woninginrichting-Aanhuis.nl
Interfloor Graphic project tapijt collectie robuust, geluiddempend en modern voor kantoor of werkplek | Woninginrichting-Aanhuis.nl

Vind een winkel
Producten
Diensten