Tapijt voor iedere smaak en inrichting

Tapijt is de meest zachte vorm van vloerbekleding. De stof van het tapijt geeft je een warm en behaaglijk gevoel. De meeste tapijten zijn zacht, ideaal voor op de slaapkamer. Je hebt ook vele soorten vloerbedekking, niet alleen qua uitvoering zoals hoogpolig, laagpolig of met luspool, ook qua kleur en patronen. Tapijt met een patroon is enorm sfeervol, decoratief en geeft net dat tikkeltje extra aan je kamer. 

We hebben diverse collecties als het gaat om tapijt. Van stoer tot heel chique. Van wit tot bontgekleurd. En van ruw en strak tot ultrazacht en wollig. 


Tapijt - Woninginrichting-Aanhuis.nl
Tapijt - Woninginrichting-Aanhuis.nl

Waarom vloerbedekking?

Door zachte vloerbedekking op je vloer demp je het geluid en heb je minder kans op uitglijden, wat de vloer veilig maakt. Door de stof werkt het warmte isolerend en is het in vele gevallen geschikt voor mensen met allergieën. Met een tapijt creëer je namelijk een gezond binnenklimaat. 
 

Tapijt en karpetten

Tapijt is vaak kamerbreed, van muur tot muur, maar je hebt ook karpetten ook wel vloerkleden genoemd. Ook de karpetten heb je in allerlei materialen, structuren, kleuren en vormen. Bij Woninginrichting-Aanhuis.nl hebben we tapijt van verschillende merken zoals Desso, BonaparteParade, Interfloor en Cotap. Ontdek de collecties in onze winkel en kom voelen welk tapijt, of het nu voor in je slaapkamer of woonkamer is, bij jouw interieur het beste past. 


Tapijt - Woninginrichting-Aanhuis.nl
Tapijt - Woninginrichting-Aanhuis.nl

Service & inspiratie over vloerbedekking

Bij Woninginrichting-Aanhuis.nl vind je niet alleen het mooiste tapijt van Aanhuis. We bieden ook de service die je mag verwachten van een goede woninginrichter. Zo geven we je advies bij je thuis of in onze winkel welke vloer het beste bij je past. Onze interieurstylist bepaalt je stijl en geeft je volop inspiratie als het gaat om dessin en kleur. Al onze adviseurs in de winkel weten precies welke vloer geschikt is voor iedere gezinssituatie.

Na het uitzoeken bestellen we je vloer en komen we deze desgewenst leggen, inclusief het egaliseren en de afwerking. Woninginrichting-Aanhuis.nl zorgt ervoor dat jij de perfecte tapijtvloer in je huis hebt liggen, zodat je jarenlang kunt genieten. Meer weten over onze service? Kom naar onze winkel en laat je adviseren & inspireren.  

Vind een winkel
Producten
Diensten