Witte pvc vloer

Witte pvc vloer in huis? Doen!

Ben je fan van een witte pvc click vloer, maar heb je nog net dat laatste zetje nodig om daadwerkelijk een van de prachtige witte pvc vloeren te kopen? Bij Aanhuis kies je uit de mooiste pvc vloeren van wit hout, visgraat tot witte vloertegels. Laat je verrassen door het ruime assortiment aan witte vloeren! Nadelen? Die zijn er niet wanneer je voor een makkelijk te onderhouden witte pvc vloer kiest! Zelfs het leggen van je nieuwe witte pvc vloer hoef je niet te doen, dat mag je aan onze vakmensen overlaten. 


7039_-_den_haag

Waarom een witte pvc vloer kopen? 

Er zijn veel redenen om juist geen houtlook of betonlook pvc vloer in een hele lichte kleur te kopen. En je hoeft ook niet een geheel wit interieur te hebben volgens de woonstijl van de bekende interieurontwerper Jan des Bouvrie. Een witte vloer is licht en alleen dat is al een goede reden om voor deze kleur te kiezen. Wit pvc met een gemeleerd dessin en accenten in het grijs, zwart of bruin staat ook erg mooi en licht. Twijfel je nog vanwege onderhoud of schoonmaak? Met een witte pvc vloer ben je van die zorg af, want pvc vloeren zijn makkelijk in onderhoud, waterbestendig en geschikt voor vloerverwarming

Hoe combineer je een witte PVC vloer?

In een strak modern ingerichte woonkamer staat een witte visgraat PVC vloer erg mooi. Is de design stijl jouw ding dan zijn wanden en vloeren wit om je design meubelen, schilderijen en kunstwerken een podium te geven, de perfecte match is een witte marmer PVC tegel vloer! Of wat dacht je van een industrieel ingerichte keuken met donkere accenten en een witte PVC vloer in betonlook, super strak!Welke witte pvc vloeren zijn er?

Natuurlijk kan je voor een pvc vloer met witte planken kiezen. Denk aan een houtlook vloer in het wit of whitewash look met een lichte en natuurlijke uitstraling. Witte pvc click vloer planken passen uitstekend bij de Scandinavische of Nordic woonstijl waar alles om licht en vorm draait. Er zijn veel meer prachtige witte pvc vloeren te koop:

  • Witte pvc visgraat vloer
  • Witte pvc marmer vloer
  • Witte pvc vloer tegels
  • Witte pvc vloer betonlook

Een lichte kleur kan je altijd makkelijk met diepe kleuren of pasteltinten combineren, dit staat los van de woonstijl. Een witte of lichte kleur klik of plak pvc vloer is daarom een makkelijke keuze. 


wvojh_hoofddorp_016_
1007 den bosch

Voordelen witte pvc vloeren

Los van de woonstijl die jou het meest aanspreekt heeft een lichte vloer vele voordelen ten opzichte van een donkere vloer. Een houtlook vloer is altijd een prima keuze, maar niet heel bijzonder. Een donkergrijze of donkerbruine vloer bepaalt de sfeer in de kamer. Met witte pvc vloeren heb je volgende voordelen:

  • Vriendelijke sfeer door de lichte vloer
  • Veel licht in de kamer, wit slokt namelijk geen licht op
  • Ruimtelijk effect, door de witte pvc vloer lijkt de kamer groter
  • Neutrale basis, een witte vloer past bij elk interieur

Een lichte of witte pvc click vloer kopen is een goede keuze voor een kleine kamer, want door de lichte vloer lijkt de kamer groter. Het maakt hiervoor niet uit of je voor witte pvc vloer planken, tegels of zelfs een vloerpatroon zoals visgraat kiest. De luchtige en stralende sfeer van een witte vloer zorgt voor een ruimtelijk effect. Bij Aanhuis kies je makkelijk voor een patroon zoals visgraat, omdat je de nieuwe pvc vloer kan laten leggen door de vakmannen, mooi resultaat gegarandeerd. 


afl 1 noordwijk 068
afl 5 odijk 002

Wat kost een witte pvc vloer inclusief leggen?

Graag nemen wij alle kosten voor jouw nieuwe witte vloer met je door tijdens een vrijblijvend adviesgesprek. Want natuurlijk wil jij weten wat de prijs voor de witte pvc vloer is en of er extra kosten bij komen voor een ondervloer of egaliseren. Ook de plinten zijn onderdeel van de offerte en stel dat je ervoor kiest om onze vakmensen de vloer te laten leggen dan weet je ook wat de kosten voor het leggen van de witte pvc vloer zijn.

Geen verrassingen, alle prijzen op een rij, volop keuze aan hoogwaardige witte vloeren en een prachtig resultaat. Dat wil je toch ook! Benieuwd? Kom naar de showroom voor inspiratie of maak een afspraak voor een oriënterend adviesgesprek rond jouw nieuwe witte pvc vloer!


1020 den bosch
afl 5 odijk 037

Vind een winkel
Producten
Diensten