PVC visgraat

Met een Aanhuis.nl pvc visgraat vloer combineer je de uitstraling van een klassieke houten vloer met de fantastische voordelen van een pvc vloer. Sfeer, gezelligheid en speelsheid; dat is wat een visgraat pvc vloer toevoegt aan jouw interieur! Een pvc visgraat is ontzettend populair, tijdloos en te combineren met verschillende woonstijlen. Kortom; met deze vloer van Aanhuis.nl zit je eigenlijk altijd goed! 

Wat is pvc visgraat?

Bij een pvc visgraat vloer zijn de planken allemaal even lang en even breed, deze planken worden loodrecht tegen elkaar aangelegd waardoor er en visgraat patroon ontstaat. Er is ook een mogelijkheid om te kiezen voor een visgraatmotief met dubbele planken! Hierdoor wordt het patroon vergroot. 

De mogelijkheden van een pvc visgraat vloer

Dat een pvc visgraat vloer sfeervol is; daar zijn we nu wel over uit, maar welke mogelijkheden zijn er? Of je nu op zoek bent naar een pvc visgraat grijs of juist een pvc visgraat licht eiken, omdat je gek bent op de natuurlijke tinten; ons assortiment aan pvc visgraat vloeren heeft het! Ook zijn er verschillende keuzes in planken. Kies je voor pvc visgraat zwart met brede planken of ligt je voorkeur toch bij normale planken? Veel om over na te denken dus. En al gedacht aan de combinatie met vloerverwarming? Kom naar de winkel, vraag de vakmensen van Aanhuis.nl om hulp en vind een pvc visgraat vloer die bij jou past! Aanhuis.nl pvc, vinyl of laminaat?

Een visgraat vloer is in verschillende materialen verkrijgbaar met elk hun eigen voordelen. Hoe pvc visgraat zich onderscheid? Een pvc visgraat is:

  • Onderhoudsvriendelijk
  • Geschikt voor vloerverwarming
  • Geluiddempend
  • Voorzien van kleurvast materiaal
  • Slijtagevast

Het feit dat een pvc visgraat vloer onderhoudsvriendelijk is, maakt het een ontzettend populaire vloer voor alle huishoudens. Want laten we eerlijk zijn, schoonmaken is niet de meest favoriete taak van iedereen. Daarnaast heeft een pvc visgraat vloer een goede prijs- kwaliteitverhouding, waardoor je een kwalitatieve vloer krijgt voor een relatief lage prijs!PVC visgraat inclusief leggen

Een pvc visgraat vloer leggen is niet gemakkelijk. Online kun je ontzettend veel stappenplannen vinden over het leggen van deze vloer, maar dat betekent niet dat het ook altijd lukt. Ben jij geen held in het aanleggen van vloeren en stel je hulp op prijs? Dan staan onze vakmensen in de winkels voor jou klaar!

Aanhuis.nl pvc visgraat click of plak?

Ben jij iemand die nog nooit een vloer heeft gelegd, maar wel een poging wilt wagen? Dan kun jij het beste kiezen voor pvc visgraat click. Zoals de naam al zegt, je clickt de planken zo in elkaar! Tevens is click pvc ideaal voor als je gaat verhuizen, je neemt de planken zo mee. Wil jij pvc visgraat met bies leggen? Dan is click pvc helaas niet mogelijk, ga dan voor plak pvc! Het voordeel van plak pvc is dat de vloerdelen super strak liggen. Heb je vloerverwarming? PVC plak haalt het meeste rendement uit jouw vloerverwarming.

Kom eens een kijkje nemen in de winkel en de inspiratie op! Of je nou kiest voor een pvc visgraat of toch een simpele laminaat vloer wilt; wij hebben het allemaal. Tot snel! 

 

 

 

Vind een winkel
Producten
Diensten