PVC tegelvloer

Ben je op zoek naar een vloer die lang mee gaat en slijtage vast is? Dan zit je met een pvc vloer helemaal goed! Een pvc vloer komt in verschillende vormen en kleuren. Zo kun je kiezen uit click pvc, pvc tegels, visgraat pvc en nog veel meer, maar wat past bij jou? Als je helemaal fan bent van een vloer die geschikt is voor vloerverwarming, onderhoudsvrij is en ook nog eens lijkt op een echte stenen tegelvloer? Dan is de pvc tegel precies wat jij zoekt!

Ga voor pvc tegels!

Over één ding ben je uit; je wilt een tegelvloer! Maar kies je voor een pvc tegelvloer of een keramische tegelvloer? Wij vertellen het verschil.

  • MilieuvriendelijkerEen pvc tegelvloer is milieuvriendelijk dan een keramische tegelvloer. PVC vloeren worden volledig gerecycled, keramische tegelvloeren niet. 
  • Bestand tegen slijtage. PVC tegels zijn door hun toplaag bestand tegen krassen en slijtage, keramische vloeren daarentegen niet. Keramische vloeren zijn erg hard en hebben daardoor geen veerkracht, waardoor slijtage sneller zichtbaar is. 
  • Een warmer gevoel aan je voeten. PVC tegelvloeren voelen warmer aan je voeten dan keramische tegels. Hierdoor brengt een pvc tegelvloer meer comfort met zich mee. 

Ben jij nieuwsgierig naar onze pvc tegelvloeren collectie? Kom eens een kijkje nemen in de winkel!Een pvc tegel in de badkamer; kan dat?

Zit jij er aan te denken om pvc tegels te laten leggen in jouw badkamer? Dat kan! PVC tegelvloeren zijn uitermate geschikt voor vochtige ruimtes, waaronder de badkamer. PVC vloeren zijn waterbestendig door het materiaal waarvan de vloer gemaakt wordt, namelijk kunststof en bevat daarnaast verschillende lagen polyvinylchloride. Waterschade op je vloer is met een PVC tegelvloer verleden tijd!

Combineer een pvc tegelvloer met vloerverwarming!

Dat pvc vloeren eindeloze voordelen heeft, dat is wel duidelijk. Maar wist jij ook al dat een pvc tegelvloer de perfectie optie is voor vloerverwarming? Een pvc tegelvloer geleid gemakkelijk warmte waardoor je vloer in no time lekker warm aanvoelt; geen koude voeten meer!

 PVC tegelvloeren; welke mogelijkheden zijn er?

PVC tegelvloeren zijn verkrijgbaar in verschillende maten, kleuren en looks. Of je nou op zoek bent naar een betonlook of toch de sfeer opzoekt met een houtlook tegelvloer; het kan allemaal! Kom gerust langs in één van onze winkels bij jou in de buurt en bewonder de gehele collectie met je eigen ogen. 

Laat je pvc tegelvloer leggen door onze vakmannen!

Haal jezelf geen last op je schouders door alles zelf te willen doen. Misschien lijkt het zelf leggen van je vloer voordelig, maar het levert enorm veel stress op. Wat als je de pvc tegelvloer scheef legt? Of je moet een pvc tegel op maat snijden en het gaat helemaal mis? Doe het jezelf niet aan! Wij adviseren jou om onze vakmensen die zorgen uit jouw handen te laten nemen. Zo ben je er zeker van dat alles tot op de milimeter goed gelegd wordt!Vind een winkel
Producten
Diensten