PVC vloeren Moduleo

Moduleo staat voor luxe pvc vloeren, een combinatie van de authentieke schoonheid van natuurlijke producten met de robuuste duurzaamheid van innovatieve technologie. De vloeren van Moduleo zijn vlekbestendig, slipvast, waterbestendig en geluidsabsorberend. Dit maakt ze ideaal voor elke ruimte in huis, zelfs voor de badkamer en de keuken.Verschillende collecties

De Moduelo vloeren zijn onderverdeeld in verschillende collecties met unieke eigenschappen:

 • Select: een onderhoudsvriendelijke collectie met een ruime keuze van hout- en steeneffecten;
 • Transform: deze collectie is vanwege de dikkere slijtlaag uitermate geschikt voor ruimtes die intensief gebruikt worden;
 • Impress: een collectie vloeren met een zeer natuurgetrouw gevoel en uitzicht;
 • Moods: een creatieve studio waarin je de vloeren uit de Transform en Impress collectie in 10 verschillende unieke formaten kunt laten leggen.

Moduleo riviera oak pvc vloer
Prachtige steenmotief in Moduleo pvc vloer

LayRed collectie

De LayRed® collectie van Moduleo is bijzonder geschikt voor renovaties. Het is een meerlaagse pvc vloer met planken en tegels van amper 6 mm dik. Wat heeft LayRed® allemaal te bieden? Met deze vloer kan je tijd besparen want:

 • Je legt hem over een bestaande vloer.
 • De oude vloer kan je laten liggen.
 • Egaliseren van de ondergrond is niet nodig.
 • De vloer bevat een geïntegreerde ondervloer.

Wat zijn de voordelen van LayRed®?

Deze click pvc vloer kan je snel plaatsen en hij zorgt voor een uitstekende geluiddemping. Dankzij de sterke kern worden oneffenheden op bestaande vloeren moeiteloos overbrugt. LayRed® voelt niet alleen zacht en stil, deze pvc vloer biedt comfort, is volledig waterdicht, vuilafstotend en kent stijlvolle designs.

LayRed 55® de nieuwste serie

Binnen de LayRed® collectie kan je naast de pvc vloeren met een slijtlaag van 0,4 mm ook kiezen voor LayRed 55. Dit zijn planken met een 0,55 mm dikke slijtlaag, voorzien van de unieke ‘embossed in register’-technologie waardoor je het zichtbare houtreliëf ook echt voelt. Een erg natuurlijk effect. Nog meer pluspunten:

Door de dikkere slijtlaag is deze vloer top wat betreft de kras- en vlekbestendigheid. De LayRed 55 blijft jarenlang mooi en intact. Deze serie is bovendien in XL planken beschikbaar, allemaal met een structuur die karaktervol en uitgesproken is.    


moduleo layred country oak 24958
moduleo layred jetsone 46982

Milieuvriendelijke vloer

De vloeren van Moduleo voldoen aan diverse certificeringen voor kwaliteitsbeheer en milieupraktijken. Alle producten bevatten tot 50% gerecycled materiaal en worden zelf ook weer gerecycled. Maar niet alleen bij de producten, ook bij het productieproces wordt gedacht aan het milieu.

Zo wordt tot wel 40% van de energie die benodigd is voor het maken van de Moduleo vloeren verkregen uit energie van het eigen windmolenpark. Het is dan ook niet voor niets dat Moduleo diverse certificaten heeft ontvangen voor kwaliteitsbeheer en milieupraktijken.

  Vind een winkel
  Producten
  Diensten