PVC vloer laten leggen

Je kiest een pvc vloer en dan? Dan is het belangrijk te weten hoe de ondervloer is waarop het pvc gelegd gaat worden. Deze moet helemaal egaal zijn. Geen deukjes, putjes, bultjes, want dat zie je uiteindelijk door het pvc heen. Vaak is egaliseren dus echt nodig. Wij raden je aan om dit, maar ook het leggen van je pvc vloer, door echte vakmensen te laten doen. En al helemaal als je kiest voor een patroon als visgraat of Hongaarse punt. Dat is echt een vak apart.Wat kost een pvc vloer leggen?

Dat is een begrijpelijke vraag. De kosten van een pvc vloer zijn doorgaans lager dan van een echte stenen of eiken vloer. Om precies de pvc vloer kosten te berekenen hebben we meer informatie nodig. Behalve dat we graag willen weten welke pvc vloer je wenst, in welk patroon; visgraat, Hongaarse punt of recht, hebben we ook de afmetingen van de ruimte of verdieping nodig en is het handig te weten of de ondervloer geëgaliseerd moet worden. Als we die informatie compleet hebben maken wij een offerte voor je. We kunnen daarbij onderscheid maken tussen prijs van de pvc vloer en de kosten van een pvc vloer laten leggen of de kosten pvc vloer inclusief leggenJe pvc visgraat vloer laten leggen

Als je een visgraat vloer overweegt, vraag dan naar de visgraat pvc vloer leggen kosten. Doordat deze vloer bestaat uit kleine plankjes in een visgraat patroon, is deze vloer bewerkelijker dan een rechte vloer, waardoor de pvc vloer kosten per m2 iets hoger uitvallen dan bij een rechte pvc vloer leggen.

Ben je benieuwd naar de soorten pvc of de verschillende kleuren en dessins? Bijvoorbeeld een strakke rechte plank of een brede visgraat? Of weet je nog niet precies wat bij jou past? Bekijk dan eens onze lookbook en doe alvast wat inspiratie op.Jouw pvc vloer laten leggen bij Aanhuis.nl 

Een pvc vloer leg je niet zomaar, er komt heel wat vakwerk bij kijken. En jij wilt het optimale uit jouw vloer halen, dat begrijpen we! Onze vakmensen zijn ware professionals en helpen jou, voor het mooiste resultaat. Wij komen bij jou thuis inmeten en leggen daarna ondervloer en vloer. Zo geniet jij van een egale vloer, zonder bultjes, putjes of bobbeltjes. Kom eens langs in de winkel, waar wij je graag alle voordelen uitleggen om jouw pvc vloer te laten leggen door Aanhuis.nl! Benieuwd naar de kosten van een pvc vloer laten leggen? Kom langs of maak een afspraak. We adviseren je graag!

Vind een winkel
Producten
Diensten